Menu

МТС запускає «3D Нуль» для контрактних абонентів

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» запускає тариф «Супер МТС 3D Нуль Контракт» для абонентів контрактної форми підключення. Нова пропозиція дозволяє підключати пакети для безкоштовних дзвінків і SMS всередині мережі, мегабайти для мобільного інтернету, а також відрізняється низькою вартістю дзвінків на мережі інших операторів.

МТС запускает «3D Ноль» для контрактных абонентов
Підключитися на тариф «Супер МТС 3D НУЛЬ Контракт» з 1 червня зможуть як нові, так і існуючі контрактні абоненти МТС. У даному тарифі втілена концепція «нуля» у трьох вимірах: безкоштовні дзвінки в мережі, SMS і мобільний інтернет. Основні переваги тарифу: щомісяця абоненти отримують 2000 хвилин для дзвінків всередині мережі, 500 SMS всередині мережі та 250 МБ мобільного інтернету. Щомісячний платіж за пакет цих послуг складає 50 грн. в місяць. Крім цього, в тарифі низька вартість дзвінків на мережі інших операторів України: 0,50 грн/хв.

Перевірити кількість щоденних хвилин і послуг користувачі тарифу «Супер МТС 3D Нуль Контракт» можуть за допомогою запиту *110*20#. Для комфортного переходу з МТС Передплати на Контракт в тарифі «Супер МТС 3D Нуль Контракт» передбачена знижка 10 грн. на щомісячний платіж протягом 6 місяців для мігрантів, які вже користуються мобільним зв'язком від МТС більше 6 місяців.

|