Menu

«Київстар» пропонує туристам телефонувати за спеціальним тарифом

23 квітня 2013 року «Київстар» запустив сезонний тарифний план «Супер Турист», який призначений для гостей країни.
«Киевстар» предлагает туристам звонить по специальному тарифу

Серед основних переваг нової тарифної пропозиції - дзвінки вартістю 9 копійок за хвилину на міські номери в Росії, на номери російського мобільного оператора Beeline і всередині мережі «Київстар». Плата за безлімітний мобільний Інтернет становить 3,00 грн в день і знімається тільки в день користування послугою.

З приходом тепла і з початком курортного сезону в Україні кількість туристів з Росії, Білорусі, Молдови та інших країн ближнього зарубіжжя збільшується. «Київстар» пропонує гостям країни вигідно дзвонити додому близьким і всередині мережі «Київстар». В рамках тарифної пропозиції вартість дзвінків на номери інших мобільних операторів України та на номери фіксованого зв'язку - 49 копійок за хвилину. При придбанні стартового пакета «Супер Турист» початковий баланс складає 30 грн.

Також туристи зможуть користуватися безлімітним Інтернетом за тарифом всього 3,00 грн в день; причому плата стягується тільки в дні виходу в онлайн. Послуга мобільного Інтернету надається автоматично, окремо активувати її не потрібно. Абонплата в пакеті «Супер Турист» відсутній.

Тариф «Супер Турист» призначений спеціально для гостей країни. Особливо цікавий він для туристів з Росії, Білорусі, Молдови. Вартість дзвінків у Білорусь і Молдову становить 1,99 грн за хвилину. Перехід на тарифний план з діючих тарифів «Київстар» відсутній. Рекомендована роздрібна ціна пакету - 50 грн. Термін дії номера пакету - 60 днів з моменту останнього поповнення рахунку або платного дзвінка.

|