Menu

Фан-сайт «Голодних ігор 2» доповнили інтерактивном в Internet Explorer 10

З новими технологіями отримувати інформацію про улюблених фільмах стає ще цікавіше, що доводить веб ресурс «The Hunger Games Explorer». Це сайт, який присвячений другій частині популярної франшизи «Голодні ігри: спалахне полум'я».

Фан-сайт «Голодных игр 2» дополнили интерактивом в Internet Explorer 10
Фан-сайт «Голодных игр 2» дополнили интерактивом в Internet Explorer 10
Фан-сайт «Голодных игр 2» дополнили интерактивом в Internet Explorer 10
«» Якщо відвідати цей сайт за допомогою Internet Explorer 10, користувачі зможуть не тільки отримати нову інформацію про фільм, але й насолодитися динамічними спецефектами. Більш того, сучасні технології нового браузера Microsoft пропонують споживачам можливості, які відсутні в інших сайтах.

Так, відвідувачі «The Hunger Games Explorer» зможуть персоналізувати подання нової інформації про фільм на цьому ресурсі відповідно до власних уподобань. Наприклад, додати обговорення з твітів або з фанатських блогів до індивідуальної стрічці. А в розділі «Капітолій» вони можуть спілкуватися з прихильниками цього фільму зі всього світу. Там же вони дізнаються про новому офіційному контенті, включаючи трейлери, ексклюзивні відео і фотографії. Причому висловити своє ставлення до нововведень у кінофраншизі вони зможуть одним клацанням пальців. Цей жест поставить позначку «Подобається» (Like) поряд з відповідним контентом.

Різноманітні інтерактивні можливості обміну інформацією ресурс «Hunger Games Explorer» демонструє завдяки підтримці в Internet Explorer 10 новітніх технологій. Серед них - мультитач, HTML5 і інтерактивний веб дизайн. Наприклад, щоб повернути веб сторінку так, як зручно користувачеві, йому достатньо лише потягнути по колу за її кут. Сайт адаптується миттєво.

|