Menu

Microsoft випустила Windows 8 Consumer Preview

Сьогодні корпорація Microsoft оголосила про доступність Windows 8 Consumer Preview, що свідчить про закінчення чергового етапу в створенні нової перетвореною операційної системи Windows.
Microsoft выпустила Windows 8 Consumer Preview
Microsoft випустила Windows 8 Consumer Preview

Починаючи з сьогоднішнього дня, ця новітня попередня версія буде доступна для завантаження на сайті http://preview.windows.com.

Windows 8 Consumer Preview володіє більшою надійністю для тестування самої популярної операційної системи в світі. До того ж ця версія доступна для ще більш широкого кола людей, ніж вихідний випуск Windows 8 Developer Preview, що вийшов ближче до кінця минулого року. При цьому версія Developer Preview була завантажена більше трьох мільйонів разів.

«В Windows 8 ми переосмислили різні способи взаємодії між користувачем і комп'ютером і намагалися добитися відчуття, що всі функції створені спеціально для цього пристрою, незалежно від того, чи використовується Windows 8 на планшетному ПК, ноутбука або універсальному комп'ютері All-in-One», - повідомив Стівен Синофські (Steven Sinofsky), президент відділу Windows і Windows Live в Microsoft. «Windows 8 Consumer Preview забезпечує безкомпромісні можливості для використання комп'ютера».

На присвяченій виходу Windows 8 Consumer Preview заході в Барселоні, на якому були присутні партнери з Європи і зі всього світу, компанія Microsoft розповіла про деяких ключових оновлення, представлених в Windows 8 Consumer Preview.

Цілий ряд змін і поліпшень продукту. Після випуску у вересні версії Developer Preview, призначеної для ознайомлення з платформою програмування, Windows 8 еволюціонувала в кожному з напрямів. У версії Consumer Preview представлений більш повний спектр можливостей Windows 8: були доопрацьовані можливості управління з допомогою дотиків, клавіатури і миші, вдосконалена платформа розробки, підвищені продуктивність, якість і надійність всіх підсистем і нових функцій.

Windows Store з новими додатками. У Windows 8 Consumer Preview доступна бета-версія Windows Store, заповнена різними новими Metro-додатками як сторонніх розробників, так і Microsoft. На етапі Consumer Preview ці додатки доступні користувачам для ознайомлення безкоштовно. Портал Windows Store надасть індивідуальні рекомендації, а Windows 8 дозволить користувачам переносити програми і налаштування на різні комп'ютери, спрощуючи пошук нових додатків і ознайомлення з ними і одночасно надаючи розробникам неймовірні можливості для продажу додатків на будь-якій платформі.

Підключення до хмари на комп'ютерах з Windows і телефонах з Windows Phone 7. Windows 8 Consumer Preview забезпечує ідеальну інтеграцію важливих даних, які користувачі зберігають у своїх веб-службах. Додаткова можливість входу до облікового запису Microsoft надає доступ до величезного числа функцій, включаючи можливості перенесення всіх налаштувань, використання хмарного сховища, взаємодії з електронною поштою, календарем і контактами, а також підключення до різноманітних служб. Підключення до хмари працює на комп'ютерах з Windows і телефонах з Windows 7.

Internet Explorer 10 Platform Preview 5. Для роботи з Інтернетом в Windows краще всього використовувати Internet Explorer 10. Ми перетворили цей браузер і розробили нові функціональні можливості спеціально для пристроїв Windows 8. У ньому представлено сучасний повноекранний користувальницький інтерфейс, котрий фокусує все увагу на веб-контент, а не на самому браузері. Для забезпечення кращої продуктивності роботи в Інтернеті швидкий і ефективний Internet Explorer використовує апаратне прискорення.

Попередній перегляд нових апаратних можливостей. На даному заході в Барселоні корпорація Microsoft також продемонструвала роботу Windows 8 на широкому спектрі нового обладнання на основі платформ x86 і ARM. Як вже було анонсоване раніше, це обладнання буде надано обраним розробникам для ознайомлення і тестування.

Версія Windows 8 Consumer Preview буде доступна в усьому світі для завантаження англійською, французькою, німецькою, японською та китайською (спрощене письмо) мовами.

|