Menu

Резервна копія смартфона - у хмарах

За допомогою нового сервісу LG пропонує користувачам функцію «Хранитель» - незамінну у разі втрати смартфона, а також нові сервіси для зберігання даних.
Резервная копия смартфона - в облаках
LG Link in Cloud - охоронці інформації

«Хранитель» захищає особисту інформацію, що зберігається в телефоні за допомогою функцій «локатор», «віддалене блокування», і «віддалене стирання». Тобто у випадку втрати телефону, «Хранитель» може відслідковувати його розташування, або заблокувати, по запиту користувача, а в екстрених випадках - знищити всю інформацію.

Функція «Автоматичне резервне копіювання» автоматично зберігає список адрес, номерів записів, календарі та фотографії на хмарних серверах. Таким чином у користувачів є доступ до своїх особистих даних, навіть якщо телефону немає під рукою. Список адрес і даних календаря автоматично синхронізуються на телефоні в режимі реального часу по мірі їх введення в Інтернеті і навпаки, таким чином, інформація і в апараті і на хмарі завжди актуальна.

Додаток Link in Cloud вже доступно на SmartWorld LG, LGE App Store і Android Market. Крім того, компанія LG планує розширити сервіс, включивши можливість отримувати на смартфон і зберігати на хмарі дані з телевізора і побутової техніки.

|