Menu

Сервіс Google Keep офіційно запущений

Підтвердилася інформація про підготовку Google нового Інтернет-сервісу для створення приміток: компанія офіційно відкрила сервіс Google Keep і випустила однойменне Андроїд-додаток.

 

Сервис Google Keep официально запущен

Новий сервіс розташований за адресою http://drive.google.com/keep і, як можна укласти з URL, інтегрований з Google Drive. Це дозволяє зберігати всі нотатки у веб і синхронізувати їх між всіма пристроями користувача. Можливість писати прямо з Google Drive розробники сервісу обіцяють реалізувати протягом декількох тижнів.

У перелік можливостей Google Keep входить: створення тестових нотаток, вставка зображень, виділення нотаток кольором, створення однорівневих списків, а також пошук, видалення і архівація нотаток.

Що стосується програми для Google Keep, його можна завантажити з Play Market, перейшовши за цим посиланням. Додаток доступний для Андроїд версії 4.0 і вище. У Андроїд 4.2 існує можливість встановити віджет Google Keep для блокування екрана, так що власникам нового Galaxy S або LG Nexus 4 не доведеться виконувати додаткові дії, щоб зробити нотатку.

Додаток дозволяє робити все те ж, що і веб-версія Google Keep, але додатково надає можливість створення голосових заміток і надиктовки текстових записів.

|