Menu

Як відкрити двері в готельний номер мобільним телефоном

Завдяки технології NFC не доведеться стояти в черзі на ресепшн - ви просто приїжджаєте і відразу проходите в свій номер. Mobile Key DUAL з Pure NFC - це ще один приклад того, як використовується технологія для того, щоб зробити рутинні операції менш нудними і довгими.

Провідна готельна мережа Північної Європи Nordic Choice Hotels розробила новий спосіб обійти чергу на заселення в готель і відправитися прямо в свій номер, скориставшись для цього власним телефоном. Щоб створити Mobile Key DUAL з Pure NFC об'єдналися мережа Nordic Choice Hotels і популярний сервіс підбору готелів через мобільний телефон OpenWays.

Навесні 2012 року учасники проекту запустять кілька сайтів з системою Mobile Key DUAL і CAC (Crypto Acoustic Credential) і забезпечать підтримку NFC для кожного номера в готелі. Застосування технології Pure NFC означає, що оператори не повинні втручатися в процес. Приєднатися до використання даної технології може кожен, чий телефон підтримує NFC.

Мета системи Mobile Key DUAL з технологією Pure NFC - запропонувати гостям можливість обійти ресепшн і звернутися прямо в свій номер. Щоб відкрити замок, достатньо додати до нього телефон. Електронний ключ відправляється на телефон за допомогою з ’ єднання даних будь-якого формату, як тільки ви входите і запускаєте програму.

Mobile Key («Мобільний ключ») також працює в тандемі з картковими ключами, про це сказав Паскаль Метивье, засновник і Генеральний директор OpenWays: «Це опція, яка пропонується постояльцям, які віддають перевагу не затримуватися на ресепшне; все робиться тільки добровільно і одночасно зручно. Багато подорожують бажають проходити відразу в свій номер після довгої подорожі, а не підходити до стійки реєстрації для традиційної процедури заїзду».

Черга на заповнення безглуздих папірців і отримання ключів стане пережитком минулого. Замість цього можна просто увійти в готель, відправитися до свого номера і скористатися телефоном з підтримкою NFC. Не потрібно чекати, поки хтось попереду вас обговорить всі нюанси оплати. Не потрібно нічого заповнювати. Не потрібно чекати, коли вам підберуть номер. Просто заходьте і реєструйтеся прямо перед номером, піднісши до дверей свій телефон.

Завдяки телефонами, що підтримує технологію NFC, можна буде виконувати багато операції, просто прикладаючи телефон до датчиків NFC.
|