Menu

Оновлений Skype: менше відводь погляд, більше спілкуйся

Обмінюватися миттєвими повідомленнями і користуватися відеозв'язком тепер можна прямо в Outlook. Для цього вийшла нова версія Skype 6.1 для Windows, яка отримала інтеграцію з поштовим клієнтом від Microsoft. Завдяки їй можна витрачати менше часу, переходячи з Outlook в Skype і навпаки: тепер всі засоби комунікації будуть перебувати в одному поштовому клієнті.

Обновленный Skype: меньше отвлекайся, больше общайся
Вихід нової версії Skype з підтримкою Outlook не означає, що редмондская корпорація збирається замінити Microsoft Lync - ще одну комунікаційну програму-клієнт, яка інтегрована з почтовиком. Інтеграція двох програм дає вам ще більше можливостей для зростання продуктивності. Адже багато хто використовує Skype в робочих цілях. Тому користувачі Outlook 2010 і нових версій Office 365 зможуть бачити поряд з контактної картою Outlook статус того особи, з якими їм потрібно зв'язатися. Користувачі Lync також будуть бачити статус адресата і зможуть здійснити дзвінок або відправити миттєве повідомлення, не виходячи з поштовика.

Функції зв'язку в Outlook такі ж, як і в Skype: відеоконференції, дзвінки на стаціонарні або мобільні номери, миттєві повідомлення. Дзвонити можна будь-якому, потрібно лише, щоб контактна інформація містилася в адресній книзі Outlook.

Також інтеграція означає, що тепер розмова в текстовому чаті можна почати в Outlook, а продовжити в Skype. Така функція доступна користувачам поштовика версій Outlook 2010 і вище. Потрібно лише, щоб у обох програмах збігалися поля e-mail адресата.

Крім інтеграції у поштовий клієнт, Skype 6.1 для Windows отримав також і інші поліпшення. Наприклад, відтепер значно простіше додати в програму новий контакт. Це можна зробити за допомогою пошуку відразу у вікні контактів. Досить почати вписувати ім'я адресата, і система знайде його в базі даних. Пару кліків - і запису в адресній книзі.

Програмісти Microsoft також полегшили редагування інформації облікового запису, зробивши інтерфейс більш зручним.

|