Menu

life:) надав своїм користувачам «Інтернет без налаштувань»

Мобільний оператор life:) спростив доступ до мобільного інтернету для своїх абонентів. Тепер користувачам не потрібно налаштувати свій телефон для доступу в інтернет досить відкрити браузер і ввести адресу бажаної сторінки.

life:) предоставил своим пользователям «Интернет без настроек»
Тепер абоненти life:) можуть користуватися мобільним інтернетом, не думаючи про налаштування свого телефону. З будь-якими параметрами або навіть без них користувачі можуть відвідати улюблені сайти, спілкування в соціальних мережах і завантажувати додатки, тобто використовувати всі можливості мобільного інтернету.

Можливість доступу в інтернет без налаштувань надається всім абонентам life:) за замовчуванням. Абонент може самостійно управляти можливістю доступу в інтернет без налаштувань, підключаючи або відключаючи послугу за допомогою USSD коду *124*30# або через систему самообслуговування « Мій life:)».

Інтернет без налаштувань надається тільки на території України, тому перед виїздом за межі країни необхідно налаштувати телефон, щоб скористатися мобільним інтернетом у роумінгу.

|