Menu

Перегляд вкладок браузерів

При наведенні курсору на іконку браузера на Панелі завдань Windows 7 відкривається вікно перегляду. Але, якщо у веб браузері відкрито кілька вкладок, мініатюри стають малоінформативними.

 

Предпросмотр вкладок браузеров

В стандартному режимі мініатюра відкритої веб сторінки, що з'являється, якщо навести курсор миші на піктограму браузера, не дозволяє побачити всі відкриті вкладки. Однак це можна виправити, змінивши сховані налаштування свого браузера.
У випадку з Firefox необхідно виконати наступні дії. В адресному рядку наберіть команду «about:config» і натисніть «Enter». Використовуючи пошук, знайдіть параметр «browser.taskbar.previews.enable». Змініть його значення з «False» на «True» подвійним кліком по цьому рядку. Зміни набудуть чинності негайно.

 

Аналогічно настроюється і Opera. Введіть «about:config» та натисніть «Enter». Потім відкрийте розділ «User Prefs» і знайдіть параметр «Use Windows 7 Taskbar Thumbnails» - він знаходиться в самому низу списку. Відзначте галочкою пункт «Enable» та натисніть кнопку «Зберегти». Після цього потрібно перезапустити браузер. Тепер при наведенні курсору на його іконку на Панелі завдань, ви будете бачити мініатюри всіх відкритих вкладок.

Зауважимо, що для відображення мініатюр попереднього перегляду в Windows 7 повинен бути активований інтерфейс Aero.

|