Menu

Internet Explorer 10 можна протестувати вже зараз

Покращений браузер від Microsoft став доступний для користувачів операційної системи Windows 7.

Internet Explorer 10 можно протестировать уже сейчас
Редмондская корпорація випустила попередню версію Internet Explorer 10, яку прямо зараз може встановити будь-який бажаючий за цим посиланням. У блозі IEBlog розробники повідомляють, що новий реліз володіє тими ж можливості, що і оновлений браузер для сучасної ОС Windows 8. Зокрема, він став швидше і плавніше, з підвищеною безпекою, а також з розширеною підтримкою HTML5 і пристроїв з тачскрін.

Випробувати можливості оновленого браузера можна вже зараз на сайті IE Test Drive. Як приклад дійсно швидкої обробки сайтів з IE10 можна взяти онлайн-алгоритм побудови безлічі Мандельюрота. Натиснувши на кнопку Presets, можна вибрати один з типів фрактала, кожен з яких по-своєму гарний.

Також браузер містить технологію Do Not Track, яка запобігає спробам веб-сайтів відстежувати історію веб-серфінгу. У IE10 ця функція включена за замовчуванням. Microsoft додала цю технологію у відповідь на запити користувачів. Так, в ході дослідження, проведеного в США, 75% респондентів зізналися, що не хочуть, щоб сайти стежили за ними, нехай навіть на анонімної основі. Технологія Do Not Track надає користувачам вибір і можливість управляти їх приватним життям в інтернеті. Під час установки IE10 для Windows 7 система попередить користувачів про встановлення Do Not Track і розповість, як при бажанні вимкнути цю функцію.

Підтримка самого сучасного веб-формату HTML5 робить можливими безліч корисних функцій. Так, Internet Explorer 10 отримав підтримку візуальних ефектів (3D/CSS3 CSS/CSS), елементів управління (CSS3), форм HTML5 і асинхронних скриптів. Всі ці технології призначені для вдосконалення веб-сайтів, і тепер розробники можуть перетворити свої ресурси в даний онлайн-додаток. З IE10 розробники можуть створювати будь-які корисні додатки і захоплюючі ігри. Повний список підтримуваних браузером технологій можна прочитати за цим посиланням.

|