Menu

Nexus 4 стане доступний уже в листопаді

Новий смартфона в лінійці Google, розробленого в тісній співпраці з компанією LG Electronics. У деяких країнах світу він буде доступний уже в листопаді. У руках користувачів виявляться новітні технологічні розробки LG і остання версія Android 4.2 Jelly Бін.

Nexus 4 станет доступен уже в ноябре

 

Як ми вже повідомляли, ураган Сенді не зміг перешкодити компанії Google провести презентацію своїх новинок, включаючи смартфон з дуже привабливою ціною Nexus 4.

Його Основні характеристики:

• Чипсет: процесор Qualcomm Snapdragon™ S4 Pro з тактовою частотою 1,5 ГГц і Quad-Core Krait CPU

• Операційна система: Android 4.2, Jelly Бін

• Мережа: 3G (WCDMA), HSPA+

• Дисплей: 4,7-дюймовий WXGA True HD IPS Plus (1280 х 768 пікселів)

• Пам'ять: 8 ГБ / 16 ГБ

• Оперативна пам'ять: 2 ГБ

• Камера: задній 8 Мп / фронтальна 1.3 Мп HD

• Акумулятор: 2100 маг літій-полімерний (для вбудованих систем) / Час розмови: 15,3 годин у режимі очікування: 390 годин

• Розміри: 133,9 х 68,7 х 9,1 мм

• Вага: 139 р

• Інше: бездротова зарядка, NFC

За заявою виробника "Новий тонкий смартфон поєднує кращу в своєму класі апаратну складову від компанії LG Electronics і чудову функціональність від Google" і це багато в чому відповідає дійсності.

Смартфон Nexus 4 оснащений передовим процесор Qualcomm Snapdragon ™ S4 Pro, швидкість і продуктивність якого задовольнять навіть найдосвідченішого користувача. Небачена швидкість завантаження веб сторінок, підтримка багатою 3D графіки і захоплюючих ресурсномістких ігор, перемикання між декількома додатками без втрати єдиної деталі - все це стало можливим. Завдяки 2 Гб оперативної пам'яті і нової «швидкісний» операційній системі Android цей смартфон по праву є найшвидшим у лінійці Nexus.

 

Nexus 4 станет доступен уже в ноябре

 

У Nexus 4 передустановлені також новітні програми Google, наприклад остання версія програми Google Now допоможе вам ще ефективніше організувати свій час. Вона буде автоматично відправляти нагадування про майбутній політ, замовлений столику в ресторані, номері в готелі, а в разі необхідності і ілюструвати їх фотографіями.
Завдяки Google Maps для пристроїв на Android ви швидко знайдете потрібне місце, а використовуючи GPS-навігатор з його актуальною інформацією про дорожню обстановку і інтегрованою картою автомобільних, пішохідних доріг і маршрутів громадського транспорту, легко дійдете з точки А в точку Б. 3D-карти і докладні супутникові знімки нададуть вам максимально реалістичну інформацію про те, що знаходиться навколо вас. З функціями Street View і Indoor Maps ви завжди будете знати, що саме розташований перед вами.

Nexus 4 продається розблоковані і може працювати в мережах GSM/HSPA+, у тому числі в мережах більше 200 мобільних операторів по всьому світу. Смартфон можна буде придбати в двох версіях - з 8 Гб і 16 Гб пам'яті - в Google Play, починаючи з 13 листопада в США, Великобританії, Канаді, Німеччині, Франції, Іспанії та Австралії. В роздрібних магазинах Європи, Центральної і Південної Америки, Азії, країн СНД і Близького Сходу смартфон з'явиться в кінці листопада. Інформація про постачання в Україну буде оголошена пізніше.

 

|