Menu

У магазинах МТС з'явилися безкоштовні NanoSIM для нових iPhone

Оператор мобільного зв'язку « МТС Україна » оголошує про постачання в фірмові салони МТС в Україні першої партії карт NanoSIM для власників смартфонів Apple iPhone 5. Абоненти МТС можуть отримати NanoSIM-карти безкоштовно.

В магазинах МТС появились бесплатные NanoSIM для новых iPhone

Починаючи з сьогоднішнього дня NanoSIM можна отримати в Київських салонах обслуговування абонентів МТС. В інших містах нові SIM-карти з'являться на прилавках магазинів МТС наступного тижня. Для того щоб уточнити наявність картки в магазині, можна зателефонувати до центру обслуговування абонентів МТС за номером 111.

Для нових абонентів вартість підключення до мережі МТС залежить тільки від обраного тарифного плану, додаткова плата за SIM-карти нового формату відсутній.

На сьогоднішній день у мережі МТС зареєстровано понад 220 тисяч власників пристроїв від Apple. Apple iPhone 5 став першим пристроєм, для якого потрібно SIM картка нового зразка - NanoSIM.

NanoSIM на 40% менше, ніж MicroSIM, які вперше з'явилися з виходом планшета iPad 2010 року і зараз використовуються в деяких моделях смартфонів, наприклад iPhone 4, HTC One X і Nokia Lumia 800. Розміри NanoSIM складають 12 х8,8х0,67 мм, по функціональності вони не поступаються SIM-картках інших форматів.

|