Menu

Canon досягла 100 мільйонної позначки у виробництві змінних об'єктивів

Сьогодні Canon відзначає виробництво 100-мільйонного змінного об'єктиву серії EF. Компанія стала першим у світі виробником, яка досягла цієї позначки. При цьому пройшло всього 11 місяців після того, як Canon оголосила про випуск 90-мільйонного об'єктива в травні 2013 року.

Canon достигла 100 миллионной отметки в производстве сменных объективов

Протягом останніх 27 років, з моменту запуску власних об'єктивів EF і камер EOS SLR в березні 1987 року, компанія Canon залишається в авангарді фотографічної галузі. Canon бере участь у розробці безлічі інноваційних технологій і світових новинок, серед яких ультразвуковий мотор (USM), технологія стабілізації зображення (IS), а також багатошарові дифракційні оптичні елементи (DO). Серед останніх новинок від Canon можна виділити об'єктив EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x - перший в світі сверхдлиннофокусный зум-об'єктив з вбудованим телеконвертером 1.4x.

Canon достигла 100 миллионной отметки в производстве сменных объективов

Широкий вибір об'єктивів Canon EF продовжує радувати фотолюбителів і професійних фотографів по всьому світу. На сьогоднішній день серія включає більше 80 моделей, що робить її найбільшим модельним рядом на ринку. Завдяки інноваціям серія EF поступово охоплює нові галузі: в січні 2012 р. компанія випустила кинообъективы EF для цифрової кінематографії, а у вересні 2012 р. представила об'єктиви EF-M для компактної камери зі змінними об'єктивами EOS M.

Неослабна популярність лінійки Canon EF в черговий раз підтверджується тим, що компанія одинадцятий рік поспіль займає перше місце в світі за обсягом продажів цифрових камер зі змінними об'єктивами. А в лютому 2014 року компанія відзначила ще один виробничий ювілей: загальне число випущених цифрових і плівкових камер зі змінними об'єктивами EOS перевищила 70 мільйонів.

Canon достигла 100 миллионной отметки в производстве сменных объективов

Компанія Canon має намір й надалі удосконалювати технології формування зображень, використовуючи свій багатий досвід у галузі оптики, а також продовжувати вносити свій внесок у культуру фотографії та відеозйомки, створюючи надійні камери та об'єктиви з чудовими характеристиками, які здатні задовольнити потреби всіх покупців - від початківців і досвідчених фотографів-аматорів до професійних фотографів.

Додатково Віджет від SocialMart
Canon достигла 100 миллионной отметки в производстве сменных объективов
Середня цена5000грн.Рейтинг СНІР80Пользовательский рейтинг0Сапоп PowerShot G1 ХОчень довгий час ми нічого не чули про фотокамерах Canon серії G. Конкуренти боролися за стратегічні позиції на ринку беззеркальних камер: св...
  • Чудова якість зображення у всіх областях
  • Чіткий поворотний дисплей
  • Хороша концепція управління
  • Міцний корпус
  • Малий час автономної роботи
  • Малий видошукач
|