Menu

Фінал IT-чемпіонату «Золотий Байт-2014» відбудеться 26-27 квітня 2014 року

26-27 квітня 2014 року в Будинку вчителя (Київ, вул. Володимирська, 57) пройде фінал міжнародного Чемпіонату комп'ютерних талантів «Золотий Байт». У ньому візьмуть участь найсильніші команди, переможці регіональних відборів. У цьому році Чемпіонат вийшов на міжнародний рівень, організатори отримали понад 8000 заявок від молоді з навчальних закладів України, Росії, Білорусії, Казахстану, Естонії і Канади. Призовий фонд Чемпіонату складає 500 тисяч гривень.

Финал IT-чемпионата «Золотой Байт-2014» состоится 26-27 апреля 2014 года

Регламент фінального етапу Чемпіонату «Золотий Байт»:

26 квітня, субота

10:00 - 10:30 - урочисте відкриття Чемпіонату.

10:40 - 19:00 - презентації проектів-фіналістів

27 квітня, неділя

12:30 - урочиста церемонія нагородження переможців Чемпіонату

Учасники змагатимуться у 8-ми номінаціях:

1. Startup challenge (конкурс програмних проектів).

2. Networking technology (номінація для системних адміністраторів).

3. Mobile development (конкурс мобільних пропозицій).

4. Game design (номінація по створенню ігор).

5. Character design (конкурс по створенню ігрових персонажів).

6. Web - design (конкурс web-проектів).

7. Short movie (конкурс короткометражних фільмів).

8. NoSQL expert (конкурс додатків для роботи з базами даних).

У складі журі, які оцінюватимуть проекти - провідні представники ІТ-індустрії з Microsoft, Autodesk, Intel, InterSystems, Infopulse, Imperiousgroup, бізнес-інкубатора HappyFarm, Sterling Studio та ін

Участь у Чемпіонаті - це можливість проявити свій талант, представити власні розробки, познайомитися з потенційними роботодавцями, інвесторами і отримати цінні подарунки. Призовий фонд конкурсу в 2014р. перевищує 500 000 грн. Серед призів - сучасна техніка та освітні поїздки у світові центри інформаційних технологій. Гран-прі - поїздка у серці світової IT-індустрії Кремнієву долину (США). Його надасть організатор Чемпіонату, Комп'ютерна Академія " ШАГ".

Приємні подарунки чекають і викладачів, наставників команд. Ментор команди, яка здобуде перемогу у міжнародному фіналі чемпіонату в номінації NoSQL expert, отримає тиждень стажування у головному офісі InterSystems (р. Кембридж, США).

Про Чемпіонат: «Золотий Байт» - найбільший в Україні відкритий Чемпіонат для талановитої молоді, захопленої IT-технологіями, проводиться з 2007 року. Його місія - підтримка комп'ютерних талантів і розвиток IT-сфери. Тема конкурсних робіт Чемпіонату «Золотий Байт-2014» - «Сhanging the World» («Змінюючи світ»). Змагання орієнтовано на молодих, талановитих студентів і випускників, які прагнуть реалізувати себе в сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій. У 2012 році, переможці «Золотого Байту» виграли найпрестижніший IT-Чемпіонат Imagine Cup від Microsoft і прославили Україну на весь світ. У цьому році Чемпіонат вийшов на міжнародний рівень. Організатор «Золотого Байту» - Комп'ютерна Академія ШАГ.

Чемпіонат проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки, Державного агентства України з питань науки, інновацій та інформатизації, в партнерстві з лідерами IT-галузі: корпорації Microsoft, Autodesk, Intel, InterSystems, Imperiousgroup, Infopulse, Dell, бізнес-інкубатора HappyFarm, Stearling Studio та іншими.

Додатково Віджет від SocialMart
|