Menu

Камера Fujifilm X-T1 і об'єктив FUJINON XF10-24mmF4 R OIS отримали нагороди TIPA 2014

Компанія Fujifilm повідомила, що переможцями однією з найбільш відомих і престижних премій в області фотографії і обробки зображень - TIPA (Technical Image Press Association) в 2014 році стали: фотокамера зі змінними об'єктивами Fujifilm X-T1 і об'єктив FUJINON XF10-24mmF4 R OIS.

Камера Fujifilm X-T1 и объектив FUJINON XF10-24mmF4 R OIS получили награды TIPA 2014

1.Награда TIPA за кращу експертну компактну системну камеру - камера преміум-класу зі змінними об'єктивами Fujifilm X-T1

Камера Fujifilm X-T1 и объектив FUJINON XF10-24mmF4 R OIS получили награды TIPA 2014

Камера Fujifilm X-T1 зі змінними об'єктивами оснащена ширококутним електронним OLED видошукачем, процесором EXR II та 16.3-мегапіксельною CMOS-матрицею нового покоління X-Trans II і 3-дюймовим РК-екраном з роздільною здатністю 1040000 мегапікселів, який зроблений з загартованого скла для додаткового захисту. Завдяки приблизно 80 точок герметизації корпус камери надійно захищений від бруду і вологи. Процесор зображення EXR II усуває навіть незначне розмиття по краях об'єктива Fujifilm X-T1, а також дифракційне змазування, що відбувається при закритій діафрагмі. Система оптимізації дозволу об'єктива (LMO - Lens Modulation Optimizer) покращує оптичні показники об'єктивів через розпізнавання встановленого об'єктива і властивого йому поведінки в роботі з конкретною камерою.

2. Нагорода TIPA за кращий експертний змінний об'єктив FUJINON XF10-24mmF4 R OIS

Камера Fujifilm X-T1 и объектив FUJINON XF10-24mmF4 R OIS получили награды TIPA 2014

Об'єктив має діапазон зумування 2.4 крат, що є еквівалентом 15-36мм у форматі 35мм. Оптична система з 4 асферичними лінзами і 3 лінзами зі скла з наднизьким рівнем розсіювання, забезпечує максимальний рівень продуктивності сенсора X-Trans. FUJINON XF10-24mmF4 R OIS відрізняється низьким рівнем шуму, завдяки легкості внутрішніх лінз і крокового мотора, встановленого в об'єктиві. HT-EBC, унікальне багатошарове покриття Fujifilm, застосовуване до об'єктивам Fujinon, на всіх поверхнях лінз, зводить до мінімуму появу відблисків. Мінімальне робоче відстань у 24 см дозволяє при зйомках крупним планом і передавати найдрібніші деталі, і загальний фон.

Додатково Віджет від SocialMart
|