Menu

Lenovo уклала угоду про купівлю 3800 патентів корпорації NEC

Минулого тижня стало відомо, що компанія Lenovo придбала у японської корпорації NEC більше 3800 мобільних патентів, зареєстрованих у різних країнах світу. Патенти забезпечують законні підстави для використання технологій 3G і LTE, а також містять цінну інформацію про функції, що використовуються в сучасних смартфонах.

 

Lenovo заключила сделку о покупке 3800 патентов корпорации NEC

Останнім часом компанія Lenovo активно розвивається в сегменті ПК+, складаючи гідну конкуренцію іншим виробникам ноутбуків, планшетів і смартфонів. Так, продукти Lenovo постійно отримують престижні нагороди світового рівня за ультрасучасний дизайн, а сама компанія постійно розширюється, збільшує свою частку в різних сегментах і освоює все нові перспективні ринки. Завдяки гідній якості і адекватною ціною, девайси Lenovo б'ють рекорди продажів у багатьох країнах.

Однак керівництво компанії добре розуміє, що успіх не є кінцевою точкою, до якої треба прийти. Успіх - це постійний процес руху від однієї вершини до іншої, ще більш вражаючою. Тому Lenovo постійно вдосконалює свої ключові продукти, роблячи їх більш цікавими і зручними для користувача. Крім самостійних розробок, компанія уважно стежить за інноваціями галузі, і виділяє кошти на придбання найбільш перспективних інтелектуальних продуктів.

«Сильний портфель патентів є ключовим елементом у досягненні успіху на ринку смартфонів. Ці інвестиції допоможуть Lenovo зміцнити її інтелектуальну власність», - зазначає Айра Блумберг (Ira Blumberg), віце-президент підрозділу Lenovo Intellectual Property.

Патенти NEC - далеко не єдине придбання Lenovo, хоча і дуже значуще. Раніше повідомлялося, що корпорація придбала в американської фірми Unwired Planet серію патентів, які також мали відношення до стандартів 3G і LTE. Ця угода обійшлася Lenovo в 100 мільйонів доларів. Тоді глава компанії Ян Юаньцин (Yang Yuanqing) пообіцяв продовжити покупку сторонніх активів для розширення бізнесу. В історії просування компанії Lenovo, як виробника мобільних технологій, особливо гучним стало угоду з Інтернет-гігантом Google про придбання підрозділу з виробництва смартфонів Motorola Mobility за 2,91 мільярда доларів. Всі ці рішучі дії компанії говорять лише про одне - вона прикладає максимум зусиль для створення першокласної техніки, успішно поєднуючи свій досвід з досягненнями інших, і прагне до безумовного лідерства в сегменті Smart Connected Device.

Надалі, компанія Lenovo має намір купувати додаткові активи інтелектуальної власності з доступних зовнішніх джерел, а також використовувати результати самостійної успішної діяльності в області інновацій і проектування. Вміле поєднання цих двох підходів неодмінно забезпечать компанії стрімке зростання бізнесу PC Plus (ПК+) у світовому масштабі.

Додатково Віджет від SocialMart
Lenovo заключила сделку о покупке 3800 патентов корпорации NEC
Середня цена4800грн.Рейтинг СНІР60Пользовательский рейтинг0Lenovo G580
  • Якісний корпус
  • Відмінна клавіатура
  • Низький рівень продуктивності
|