Menu

Мережа Цитрус оголошує про запуск проекту «Samsung Galaxy S Club»

Перша українська спеціалізована мережа гаджетів і аксесуарів «Цитрус» запускає клубний проект для власників пристроїв серії GalaxyS- «SamsungGalaxySClub». Запуск проекту також приурочений до світової старту продажів флагмана від Samsung - GalaxyS5.

Сеть Цитрус объявляет о запуске проекта «Samsung Galaxy S Club»

В рамках проекту, Цитрус планує провести цілий ряд заходів з зареєстрованими учасниками клубу. В першу чергу, це запуск акції «Супер Цитрус Обмін», під час якої у власників смартфонів серії GalaxyS є можливість обміняти свій старий пристрій від Samsung серії GalaxySнановый флагман - GalaxyS5 в перші дні продажів в Україні.

Крім цього, всі члени клубу зможуть взяти участь у закритій нічний презентації GalaxyS5 10 квітня напередодні старту національних продажів в 5 містах-мільйонниках: Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків у магазинах мережі «Цитрус», де серед учасників презентації буде розіграний презентований SamsungGalaxyS5.

За оцінкою «Цитруса», власників смартфонів серії GalaxyS в Україні - близько 200 тисяч осіб. «Ми впевнені, що серед шанувальників серії GalaxyS буде досить багато бажаючих стати членом клубу «SamsungGalaxySClub». Адже жодна українська мережа не проводить таку кількість активностей, супроводжуючих лонч GalaxyS5 в Україні»,- прокоментував старт проекту директор з маркетингу мережі «Цитрус».

Крім цього, він зазначив, що на підтримку старту продажів флагмана від Samsung, мережа «Цитрус» гарантує всім клієнтам, що оформили попереднє замовлення на S5 , і викупили його у перший вікенд старту продажів, привабливий бонус - планшет GalaxyTab 3 Lite!

Як вже повідомлялося раніше, старт продажів в Україні SamsungGalaxyS5 розпочнеться 11 квітня. Мережа «Цитрус» починає продавати новий флагман з 00 годин 11 квітня.

Додатково Віджет від SocialMart
|