Menu

Новинки GOODRAM на виставці CeBIT 2014

Ми вже писали про те, що польський виробник пристроїв пам'яті GOODRAM показав на виставці CeBIT 2014 новий продукт - модулі пам'яті DDR3 під назвою LEDLIGHT, орієнтовані на хардкорних геймерів. Але крім цих модулів було представлено багато інших новинок, і крім цього на стенд компанії GOODRAMнам вдалося зустрітися із засновником компанії Веславом Вильком (Wieslaw Wilk, на фото праворуч):

Новинки GOODRAM на выставке CeBIT 2014

Компанія випускає всі види механічних накопичувачів, і найчисельніша група це звичайно флешки. З цікавих накопичувачів були показані флеш - накопичувач CLICK! :

Новинки GOODRAM на выставке CeBIT 2014

«викидає» USB роз'єм з корпусу по натисненню кнопки. Цікава також флешка серії UNITY:

Новинки GOODRAM на выставке CeBIT 2014

з монолітним металевим корпусом з колечком під кріплення на ремені або т.п. На всіх флеш - накопичувачах свого виробництва компанія GOODRAM може за бажанням замовника нанести будь-яке зображення, наприклад під день святого валентина випускалася флешка серії UNITY з сердечком. Але більше всього іміджевої інформації можна нанести на флешку типу GOLD CREDIT CARD:

Новинки GOODRAM на выставке CeBIT 2014

Були на стенді компанії представлені також пам'яті Goodram SDXC UHS-I об'ємом до 128 Гб із заявленою швидкістю читання до 90 МБ/с і запису - до48 МБ/с. Особливо цікаві такі картки для тих, хто займається відео - зйомкою у високих дозволах, так як в цьому випадку важлива не тільки ємність, але здатність швидко записувати великі обсяги даних. Це картки сумісні з пристроями інтерфейсу UHS-I, але є і зворотна сумісність зі стандартом SD 2.0.

 

 

 

(єдиний виробник такого роду продукції в Європі)

Додатково Віджет від SocialMart
|