Menu

Танки здолали новий рубіж

Компанія Wargaming повідомила про вихід першого з серії масштабних оновлень ММО-гри World of Tanks, запланованих на 2014 рік.

Танки преодолели новый рубеж

Бойові локації, танки і об'єкти в грі були перероблені під нову фізично-коректну систему освітлення, що дозволяє передати все розмаїття матеріалів, що зустрічаються в реальному світі, а прицільне потрапляння в боеукладку тепер може відірвати вежу ворожого танка.

Шанувальники танкових баталій отримали десять HD-моделей танків з підвищеною деталізацією і реалістичною роботою підвіски і ангари, виконані на основі реальних танко-ремонтних майстерень. Всі музичні композиції, які звучать в грі, пройшли ремастерінг на легендарній Abbey Road Studios у Лондоні

Крім того, Оновлення 9.0. Новий рубіж» додало в World of Tanks «Історичні бої». Новий режим пропонує гравцям стати учасниками легендарних битв Другої світової, б'ючись на машинах в їх історичній комплектації.

World of Tanks - це масова багатокористувальницька онлайн-гра, повністю присвячена броньованим машинам середини XX століття, в якій плечем до плеча боротися з шанувальниками сталевих гігантів з усіх куточків планети, відстоюючи свої претензії на світове танкове панування.

Додатково Віджет від SocialMart
|