Menu

Новинка від GameInsight: гра «Квіткова Кімната» для iPad

Компанія GameInsight представила новий етап у розвитку ігор-симуляторів: «Квіткова Кімната» для iPad. Нова гра - це шанс стати справжнім дизайнером і флористом, вирощувати незвичайні квіти, складати яскраві букети і дарувати їх друзям. Завантажити новинку можна вже зараз в магазині додатків AppleAppStore.

Новинка от GameInsight: игра «Цветочная Комната» для iPad

Що буде, якщо схрестити ірис і троянду? Як може виглядати жасминова орхідея? «Квіткова Кімната» дає вам унікальну можливість створювати найнеймовірніші квіткові гібриди. У грі доступні більше 100 різновидів рослин, яких не зустрінеш в природі. Подорожуйте по цікавих локаціях: сучасному місту, затишному передмісті і жаркому тропічному острову. Різноманітні квіткові горщики, підставки і статуетки дозволять вам створити унікальний і неповторний інтер'єр кімнати.

Новинка от GameInsight: игра «Цветочная Комната» для iPad

Ви зустрінетеся з десятьма цікавими персонажами: у кожного з них свій неповторний характер і біографія, але їх об'єднує одне: їм ніяк не обійтися без вашої допомоги. З кожним вирощеним квіткою перед вами будуть відкриватися несподівані, часом кумедні і романтичні, повороти сюжету. Відпочиньте від міської суєти, знайдіть собі сусідів, ходіть у гості і допомагайте один одному вирощувати нові дивовижні рослини. Грайте разом з друзями і даруєте їм барвисті букети.

Новинка от GameInsight: игра «Цветочная Комната» для iPad

Гра «Квіткова Кімната» вже доступна для планшетів iPad. Надалі планується випуск версій гри для інших платформ.

Завантажити «Квіткову Кімнату» для iPad:https://itunes.apple.com/ru/app/id735965444

Додатково Віджет від SocialMart
|