Menu

Новий хіт від GameInsight: «Транспортна Імперія» на iPad

Компанія GameInsight оголосила про вихід нової масштабної економічної стратегії - «Транспортна Імперія» для iPad. Скачати гру можна абсолютно безкоштовно в Apple App Store.

Новый хит от GameInsight: «Транспортная Империя» на iPad

Вам належить вибудувати власну промислову імперію в антуражі вікторіанської епохи з елементами стімпанка. Ви зможете придбати паровози, пароплави і дирижаблі, щоб створити широку транспортну мережу. Крім того, не можна забувати про важливі ресурси: необхідно будувати шахти, рудники, ферми і лесоповалы, розвивати промисловість у містах. Крім будівництва та логістики в «Транспортної Імперії» вас чекає чимало цікавого. Ви зустрінете чарівних персонажів, кожен з яких володіє власною унікальною історією, розкрити безліч секретів по ходу розвитку інтригуючого сюжету, відшукаєте втрачені скарби і навіть влаштуєте полювання за поїздом-примарою!

Новый хит от GameInsight: «Транспортная Империя» на iPad

«Транспортна Імперія» пропонує широкий вибір транспортних засобів. У грі доступні п'ять різних типів локомотивів, які допоможуть вам перевозити пасажирів або вантажі між містами. До кожного поїзда можна причепити від одного до трьох вагонів тринадцяти різних типів. Розвивати транспортне сполучення можна не тільки на суші, але і в повітрі і на воді. У «Транспортної Імперії» можна придбати чотири різних види пароплавів і три типи дирижаблів, щоб доставляти вантажі і пасажирів у найвіддаленіші пункти призначення.

Завантажити «Транспортну Імперію» для iPad:https://itunes.apple.com/ru/app/id520117759

Додатково Віджет від SocialMart
|