Menu

«Mysterium» для iPad - нове слово в жанрі «квест, пошук предметів»

Компанія GameInsight представила нову главу в жанрі «квест, пошук предметів» - гру «Mysterium» для iPad. Таємниці, загадкии подорожі по всьому світу вже чекають вас - новинка доступна для скачування в магазині додатків AppleAppStore.

«Мистериум» для iPad – новое слово в жанре «квест и поиск предметов»

«Mysterium» - це нова гра в жанрі «квест, пошук предметів», в якій вас чекає безліч захоплюючих сюжетних головоломок і задач, яскраві міні-ігри пошук предметів в різноманітних режимах, в тому числі в феноменальних, де вам належить шукати предмети в нестандартних умовах. Це живий світ, в якому ви зможете відкопувати скарби, ламати перешкоди і взаємодіяти з предметами різними способами. Гра буде отримувати регулярні оновлення, які допоможуть заглянути в ще не досліджені частини ігрового світу.

«Мистериум» для iPad – новое слово в жанре «квест и поиск предметов»

Вам належить відвідати різні куточки земної кулі: таємничий острів і будинок Колекціонера, повний рідкостей, дивовиж і неймовірних механізмів, далекі екзотичні країни і сучасні мегаполіси: Нью-Йорк, Париж та багато інших знаменитих міст. Ви отримаєте рідкісний шанс побувати на таємничому аукціоні, куди неможливо потрапити простому смертному, в дивовижному затонулому місті і десятку інших місць, які вражають уяву. І, нарешті, ви зможете розгадати таємницю Мистериумов - могутніх предметів з унікальними властивостями.

Завантажити «Mysterium» для iPad:https://itunes.apple.com/app/misterium-hd/id573976797

Додатково Віджет від SocialMart
|