Menu

Вийшла нова стратегія Game Insight - Sunshine Bay для iPad

Game Insight повідомила про запуск нової гри Sunshine Bay для iPad. Новинку вже можна завантажити з магазину додатків Apple AppStore абсолютно безкоштовно. Раніше гра була випущена для соціальних мереж Facebook і «ВКонтакте».

Вышла новая стратегия Game Insight – Sunshine Bay для iPad

В Sunshine Bay гравці управляють шикарним острівним курортом і власним морським портом. Щоб перетворити острів у справжній туристичний рай, потрібно побудувати комплекс фешенебельних будівель для нових гостей і причал для яхт і круїзних лайнерів. Розкішні готелі і мережа розважальних закладів принесуть ще більше прибутку - і це тільки початок довгого і захоплюючого шляху.

Вышла новая стратегия Game Insight – Sunshine Bay для iPad

Нова транспортна стратегія Sunshine Bay порадує кожного гравця відмінною сонячної графікою і захоплюючим ігровим процесом. Керуючим курортом належить вникнути у всі тонкощі менеджменту, виконати сотні різноманітних завдань, познайомитися із колоритними персонажами і спробувати розкрити таємницю: чому саме вас обрали для управління цілим островом. Грайте разом з друзями, розслабляйтеся на морських пляжах і створюйте неповторний райський куточок.

Додатково
|