Menu

GameInsight оголошує про швидкий вихід ігри «Тубільці і Замки»

GameInsight оголосила про швидкий вихід продовження популярної гри - «Тубільці і Замки». Новинка стане доступною для користувачів iOS, Android, Amazon і Facebook на початку 2014 року.

GameInsight объявляет о скором выходе игры «Туземцы и Замки»

У будь-якому науковому експерименті щось може піти не так. Іноді можна навіть потрапити в інший світ! Туди, де панує магія, де в небі парять царствені драгосы, а ліси повні віроломними злоборотнями. З допомогою старих друзів - Професора і Аврори - допоможіть принцу Еріку відновити своє королівство і захистити його від зрадницьких планів лиходіїв.

У «Тубільців і Замках» ви поринете в процес будівництва власного королівства. Взявши його під своє управління, ви зіткнетеся з багатьма радощами і труднощами на шляху до слави і процвітання своїх земель. Піклуйтеся про економічний добробут: будуйте пилорами і мануфактури, вирощувати виноград і баклажани, розводьте свиней і овець. Але не забувайте і про безпеку своїх жителів! Зводите магічні вежі і тренуйте бойових Діно для захисту від ворогів: злобливих гобулей, потужних троллумов та інших дивовижних істот. Непередавані краси і чарівні звуки чарівного середньовічного світу зроблять ігровий процес незабутнім!

Вас чекають підземелля, повні таємниць, вежі могутніх магів, пошуки стародавніх артефактів і війна з монстрами, вірність друзів і підступність ворогів, древні стіни покинутих замків і могутні велетні, магія, дракони і, звичайно... прекрасна принцеса!

Гра «Тубільці і Замки» буде випущена для користувачів iOS, Android, Facebookи Amazon. Новинка стане продовженням суперхіта «Туземці», в яку грає вже майже 12 мільйонів користувачів по всьому світу.

Додатково
|