Menu

«Фокке-Вульфы» вже в небі

Компанія Wargaming повідомила про вихід оновлення 1.1 для військово-повітряного ММО-гри World of Warplanes. У гру додані літаки сімейства Focke-Wulf, дві бойові локації і більше десяти нових нагород.

«Фокке-Вульфы» уже в небе

«У першому пострелизном оновленні ми приділили багато уваги балансным правкам і літакового управління, не забувши при цьому і про новий вміст, - сказав Влад Білозеров, директор з глобального оперування проекту World of Warplanes. - Оновлення 1.1 надасть пілотам унікальну можливість випробувати легендарні німецькі машини на нових картах».

C виходом 1.1 до військово-повітряному флоту World of Waraplnes примкнуло дев'ять модифікацій легендарного «німця» Фокке-Вульф FW-190. Парк преміумного техніки поповнився п'ятьма новими моделями, серед яких радянський штурмовик Іл-2 мод., прославлений німецький винищувач Messerschmitt Me. 209V, «американець» Grumman XF4U-1 і «британець» Miles M. 20.

Ще одним значущим доповненням 1.1 стали дві нові ігрові локації - «Фортеця» і «Адріатика».

World of Warplanes - це ММО-екшен, присвячений золотій епосі військової авіації і дозволяє гравцям вступити в безперервну боротьбу за панування в повітрі.

Додатково
|