Menu

Samsung Galaxy K zoom з 10х оптичним зумом представлений офіційно

Компанія Samsung офіційно представила свій новий смартфон Galaxy K zoom з акцентом на фото-можливості, який отримав масивний висувний об'єктив з цим 10-кратним оптичним зумом. Пристрій поєднує можливості звичайного смартфона і апаратні особливості простий компактної камери класу «навів і зняв».

Samsung Galaxy K zoom с 10х оптическим зумом  представлен официально

Отже, якщо говорити щодо камер - то смартфон отримав основну камеру з 1/2,3-дюймовим BSI CMOS-сенсор зі зворотним підсвічуванням, роздільною здатністю 20,7 Мп, а також варіо-об'єктив F3.1-6.3, охоплює фокусні відстані 24-240 мм в 35-мм еквіваленті. Камера оснащена ксеноновим спалахом і світлодіодним допоміжним елементом для автофокусу. Крім фото, передбачена зйомка відео в дозволі Full HD 1080p (1920×1080 пікселів) на швидкості 60 кадрів в секунду. Крім основної камери в смартфоні так само передбачена 2 Мп фронтальна камера для здійснення відеодзвінків. Крім того, передбачені різні допоміжні функції і режими зйомки.

Samsung Galaxy K zoom с 10х оптическим зумом  представлен официально

Смартфон обладнаний 4,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 1280х720 пікселів і побудований на базі шестиядерного процесора Exynos 5 Hexa, який поєднує в собі чотири ядра ПРОЦЕСОРА ARM Cortex A7 з тактовою частотою 1,3 Ггц і два ядра CPU ARM Cortex A15 з тактовою частотою 1,7 Ггц, доповнені графікою Mali-T624. Дана система-на-чіпі заснована на архітектурі big.LITTLE з підтримкою технології HMP (Heterogeneous Multi-Processing), дозволяючи, таким чином, задіяти всі шість ядер CPU одночасно. Об'єм оперативної пам'яті пристрою складає 2 Гб, а вбудованої пам'яті - 8 Гб з можливістю розширення за рахунок microSD-карт (до 64 Гб). В якості програмної платформи виступає операційна система Android 4.4 Kitkat.

Samsung Galaxy K zoom с 10х оптическим зумом  представлен официально

Крім того, в арсеналі смартфона присутні адаптери Wi-Fi (802.11 a/b/g/n), Bluetooth 4.0, NFC, а так само підтримка швидкісних стільникових мереж LTE. Передбачений USB 2.0 і навігація A-GPS + ГЛОНАСС. З датчиків присутні акселерометр, гіроскоп, датчик відстані, датчик освітленості і геомагнітний датчик. Ємність акумуляторної батареї становить 2430 мАч.

Samsung Galaxy K zoom виконаний в стилі Samsung Galaxy S5 з такою ж пластикової імітацією штучної шкіри на корпусі і представлений в трьох колірних варіантах - чорному, білому і синьому. Габарити смартфона становлять 137,5х70,8х16,6 (20,2) мм, а вага - 200 р.

Samsung Galaxy K zoom с 10х оптическим зумом  представлен официально

Варто зазначити, що смартфон отримав так само і фірмові функції свіжої флагманської моделі Galaxy. Режим максимальної економії енергії дозволить йому працювати долльше, а сервіс S Health Lite надасть можливості персонального фітнес-тренера. Новинка також оснащується додатком Studio для простого створення і редагування фото і відео.

Вартість новинки і терміни виходу в продаж поки не називаються.

Додатково Віджет від SocialMart
Samsung Galaxy K zoom с 10х оптическим зумом  представлен официально
Середня цена7999грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 отримав 5,1-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і побудована на базі четырехъядер...
|