Menu

HyperX випустила нову ігрову гарнітуру Cloud

HyperX, підрозділ компанії Kingston Technology Company, оголосило про випуск ігрової гарнітури HyperX Cloud. HyperX Cloud оснащений м'якими амбушюрами і великими динаміками для того, щоб шанувальники ігор могли насолодитися найвищою якістю звучання і максимальною зручністю використання під час багатогодинних ігор.

HyperX выпустила новую игровую гарнитуру Cloud

У гарнітурах HyperX Cloud використовуються амбушюри з наповненням з матеріалу, що приймає форму, максимально комфортну для користувача і м'яке наголов'я зі спеціальною прострочуванням для забезпечення комфорту при тривалому використанні і привабливого зовнішнього вигляду. Крім того, накладні навушники закритого типу захищають від стороннього шуму, що дозволяє повністю зануритися в ігровий процес, а потужні 53-миллимитровые динаміки реалістично передають звук вибухів і пролітають снарядів. Основа корпусу HyperX Cloud зроблена з алюмінію для тривалого терміну служби, а знімний мікрофон дозволяє використовувати пристрій для різних цілей, включаючи прослуховування музики.

HyperX выпустила новую игровую гарнитуру Cloud

«HyperX, спільно зі шведським виробником, компанією QPAD, створили гарнітуру, яка забезпечує максимальну якість передачі звуку і виняткову зручність використання. В результаті вийшов якісний продукт, тому компанія QPAD відома у всій Європі високим якістю виготовлення периферійних пристроїв для геймерів, - сказав Лоренс Янг (Lawrence Yang), керівник підрозділу HyperX. - Ми думаємо, що шанувальники ігор високо оцінять переваги нашої нової гарнітури».

HyperX выпустила новую игровую гарнитуру Cloud

HyperX Cloud може використовуватися з комп'ютерами, игоровыми консолями PS4, смартфонами і планшетами. HyperX Cloud є офіційною гарнітурою кіберспортивних змагань Intel Extreme Masters, Gaming Alliance, CNB e-Sports Club, SK-Gaming і Team Liquid. На HyperX Cloud надається дворічна гарантія. Продукт відрізняється легендарної надійністю HyperX.

HyperX выпустила новую игровую гарнитуру Cloud

HyperX - підрозділ Kingston Technology по виробництву високопродуктивної продукції, включаючи швидкісні модулі пам'яті DDR3, твердотільні накопичувачі, USB-накопичувачі і гарнітури. Створює продукцію для геймерів, любителів розгону і сучасних цифрових технологій, HyperX широко відоме у всьому світі. HyperX підтримує більше 20 ігрових команд у всьому світі і виступає головним спонсором Intel Extreme Masters. HyperX бере участь у багатьох заходах, включаючи Brasil Game Show, China Joy, DreamHack і PAX.

Гарнітура Hyper X Cloud:

  • Тип перетворювача: динамічний, закритий, Ø 53 мм
  • Частотні характеристики: 15 Гц - 25 кГц
  • Рівень звукового тиску: 98 ± 3 дБ

Мікрофон Hyper X Cloud:

  • Тип перетворювача: конденсор (назад-електретний)
  • Діаграма спрямованості: кардіоїдна
  • Частотні характеристики: 100 - 12000 Гц
Додатково Віджет від SocialMart
|