Menu

«Анатомія» смартфона Samsung Galaxy S5

Компанія Samsung розкрила ключові особливості флагманського смартфона SamsungGalaxyS5*:

«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5

 1. Full HD Super AMOLED дисплей

«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5

Смартфон GalaxyS5 оснащується 5,1-дюймовим Full HD Super AMOLED дисплеєм, який забезпечує відмінну якість зображення. У новинці значно поліпшені характеристики яскравості екрану, завдяки чому текст або відео залишаються чіткими навіть при попаданні прямих сонячних променів. Також користувачі можуть переглядати контент на пристрій у нічний час або в умовах поганої освітленості, не напружуючи зір через розмитість або відблисків на дисплеї.

Екран смартфона автоматично пристосовується до умов навколишнього середовища, пропонуючи оптимальне зображення, відрізняє природними кольорами, і зручний для перегляду. Коли власник GalaxyS5 знаходиться в темному приміщенні, наприклад в метро, дисплей автоматично регулює настройки, щоб максимально відповідати умовам зовнішнього середовища, забезпечуючи, таким чином, чітке зображення комфортне для очей.

Крім того, GalaxyS5 оснащений безліччю спеціальних режимів екрана, які оптимізовано для перегляду фото - і відео-контенту. Дисплей пристрою відрізняється підвищеною чувствительностьюк дотиків, дозволяючи працювати з ним в рукавичках иделать запису на екрані ручкою або звичайним олівцем.

 2. Датчик, зчитує відбитки пальців

«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5

Однією з відмінних особливостей смартфона SamsungGalaxyS5 є наявність вбудованого датчика відбитків пальців, який призначений для максимальної зручності користувачів і забезпечення конфіденційності особистої інформації.

Просто провівши пальцем по екрану смартфона користувач може розблокувати пристрій або здійснити мобільний платіж за допомогою одного з таких сервісів, як PayPal**. Також ця функція дозволяє налаштувати параметри конфіденційності і приховати фото, відео, музику, записи та інші файли від чужих очей.

Також Samsung представив новий пакет засобів розробки (SDK), щоб розробники могли використовувати датчик відбитків пальців для створення додатків і сервісів, що використовують розпізнавання відбитків пальців замість звичайного дотику в якості нового методу введення інформації для мобільних пристроїв.

 3. Корпус та роз'єми

«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5

Тонкий корпус GalaxyS5 з надійними магнієвими внутрішніми вставками і модульними частинами і оптимальної внутрішньої плануванням дозволяє вмістити велику кількість компонентів. GalaxyS5 оснащений портом USB 3.0, який сумісний з разъмом USB2., що забезпечує максимально швидку передачу даних. Задня панель захищає порти пристрою від попадання води, забезпечуючи водо - і пилонепроникність.

 4. Материнська плата

В материнській платі GalaxyS5 розміщено більше тисячі елементів, включаючи всі ключові інтегровані технології, розроблені компанією samsung electronics. Samsung GALAXY S5 захищений за стандартом IP67 - від пилу, вологи, бризок і навіть повного занурення у воду на глибину до 1 метра і витримує вплив різноманітних рідких і забруднюючих речовин, з якими досить часто стикається в повсякденному житті. Для додаткового захисту деякі частини, які знаходяться на материнській платі виконані з таких матеріалів як Gore-Tex і уретан.

 5. Основна 16-мегапіксельна камера

«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5

Основна камера флагманського смартфона SamsungGalaxyS5 втілює в собі найсучасніші технології, які існують на ринку, дозволяючи створювати фото - та відео-контент високої якості, порівнянного з якістю зображення дзеркальних фотокамер.

Завдяки широкому діапазону яскравості HighDynamicRange (HDR) знімки виходять напрочуд насиченими і природними при будь-яких умовах зйомки і освітленості. Також користувач може знімати відео у відмінній якості у режимі реального часу.

Також камера GalaxyS5 відрізняється найшвидшим серед смартфонів автофокусом - всього 0,3 секунди, що дає користувачам можливість робити чіткі знімки рухомих об'єктів.

Завдяки функції вибіркової фокусування (SelectiveFocus) користувач може виділити певну частину зображення, залишивши фон розмитим, створюючи так званий «ефект Боке». Також можливо налаштувати фокус після того, як знімок був зроблений, щоб адаптувати фокальну точку зображення.

Режим VirtualTourShot дозволяє робити серію фотознімків, наприклад під час заходу або подорожі, і відтворювати їх в якості захоплюючого відео. Також власники смартфонів GalaxyS5 можуть завантажувати різні додатки для фото та відеозйомки, такі як SoundShot і Sports Shot прямо з магазину додатків SamsungApps.

 6. Фронтальна 2-мегапіксельна камера

«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5

Фронтальна камера смартфона SamsungGalaxyS5 підтримує запис відео в HD-форматі, забезпечуючи можливість насолоджуватися відео-дзвінками при максимально чіткому якості зображення. А завдяки широкому куту огляду (до 90 градусів) цієї камеройочень зручно робити фото в стилі «selfie».

 7. Мобільний процесор додатків

Смартфон SamsungGalaxyS5 оснащений чіпами, які включають в себе як модеми зв'язку, так і прикладні процесори. 8-ядерний процесор гарантує практично ідентичну ПК багатозадачність і графіка високої чіткості і забезпечує максимальний термін служби акумулятора.

У загальній складності чотири вбудованих мобільних антени зв'язку забезпечують швидкий і надійний доступ до 2G і 3G сервісів.

 8. Датчик серцевого ритму

«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5

GalaxyS5 - це перший в індустрії смартфон, мають вбудований датчик серцевого ритму, який дозволяє стежити за здоров'ям і досягненнями у фітнесі. Завдяки функції SHealth користувачі можуть контролювати частоту серцевого ритму і стежити за прогресом за минулий період.

Додаток S Health також має безліч інших корисних функцій, включаючи моніторинг фізичних вправ, лічильник калорій і шагомердлятаких фітнес-активностей, як біг і ходьба. Завдяки SHealth власники смартфонів GalaxyS5 можуть стежити за своїм здоров'ям максимально зручно, легко і ефективно.

 9. Wi-Fi і Bluetooth

Galaxy S5 - це перший смартфон на ринку, який оснащується декількома антенами для 5G Wi-Fi (802.11ac), забезпечуючи більш швидку і надійну передачу даних, у якій би точці світу не знаходився користувач. Пристрій також підтримує технологію Bluetooth 4.0, і здатне автоматично приєднуватися до смарт-браслетам Samsung Gear 2 і Samsung GearFit для швидкої передачі даних.

 10. Роз'єм для навушників

«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5

3,5-мм роз'єм для навушників смартфона SamsungGalaxyS5 покритий спеціальним водонепроникним матеріалом, що забезпечує максимальний захист пристрою від проникнення всередину рідин.

 11. Динаміки

Під час голосового дзвінка і відтворення музичного треку динаміки вбудовані в смартфон Samsung GalaxyS5 оптимізують звук для максимально комфортного прослуховування, в той час як фірмова технологія Samsung SoundAlive ще більше посилює високу якість звучання.

12. Акумулятор ємністю 2 800 мАч

GalaxyS5 має спеціальний надекономічний режим економії акумулятора «UltraPowerSavingMode», який перемикає екран пристрою в чорно-білий режим, що обмежує доступ до додаткових функцій дзвінків і повідомлень і мінімізує використання акумулятора. Завдяки цьому режиму смартфон може пропрацювати до 24 годин в режимі очікування, якщо в акумуляторі залишилося всього 10 % енергії. Таким чином, користувачі можуть бути впевнені, що вони ніколи не пропустять важливий дзвінок навіть при майже розрядженому акумуляторі.

Також пристрій оснащений NFC-антеною.

*Кожна функція може відрізнятися або не бути доступною в залежності від країни та оператора мобільного зв'язку.

** Сервіс PayPal поки недоступний в Україні.

Додатково Віджет від SocialMart
«Анатомия» смартфона Samsung Galaxy S5
Середня цена7999грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 отримав 5,1-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і побудована на базі четырехъядер...
|