Menu

Брандмауер - новий компонент Dr.Web 9.0 для Android

Компанія «Доктор Веб» повідомляє про випуск версії 9.01.0 для Android. У продукт включений новий компонент - брандмауер: рівень захисту мобільних пристроїв підвищується за рахунок можливості блокування небажаного мережевого трафіку. Розроблений з урахуванням можливостей гнучкого налаштування, новий компонент при цьому простий у використанні і не вимагає наявності спеціальних знань. Брандмауер функціонує на пристроях під управлінням Android версії 4.0 і вище.

Брандмауэр – новый компонент Dr.Web 9.0 для Android

Завдання брандмауера - контроль активності додатків. В Dr.Web для Android цей модуль забезпечує фільтрацію зовнішнього мережевого трафіку додатків - як встановлених, так і системних. Користувач може включити або відключити блокування Wi-Fi або стільникових мереж 3G, 4G, GPRS), у тому числі і в роумінгу. Також можлива фільтрація по налаштованим правилами - по IP-адресах і/або портів, цілим мереж, областях адрес. Для кожного додатка це проводиться окремо.

Для сотових мереж передбачена можливість блокування трафіку по досягненні певного розміру - це дозволить заощадити при використанні обмежених по трафіку тарифних планів операторів.

Брандмауер відстежує поточний трафік, так і вже переданий, надаючи інформацію про адреси/портах, до яких підключаються програми, і про розмір вхідного і вихідного трафіку. Передбачені докладні журнали мережевої активності на пристрої з сортуванням по широкому спектру параметрів.

Звертаємо увагу: використовувати брандмауер в складі Dr.Web для Android можуть власники пристроїв під управлінням ОС Android версії 4.0 і вище.

Нагадаємо, що з 2008 року всім користувачам домашніх продуктів Dr.Web захист для мобільних пристроїв надається безкоштовно. Про те, що такий захист по-справжньому затребувана (особливо для Android) говорить той факт, що на сьогоднішній день Dr.Web для Android встановлений на 55 000 000 пристроїв в самих різних країнах світу.

Dr.Web 9.01.0 для Android доступний на Google play (Dr.Web для Android. Комплексний захист, Dr.Web для Android. Life License) і на сайті «Доктор Веб»

Для користувачів Dr.Web для Android оновлення відбудеться автоматично. Якщо ж автоматичні оновлення на пристрої відключені, необхідно зайти на android Market, вибрати в списку програм Антивірус Dr.Web або Антивірус Dr.Web Life license і натиснути на кнопку «Оновити».

Додатково Віджет від SocialMart
|