Menu

Kaspersky Lab робить Android безпечніше

Рішення Kaspersky Internet Security для Android отримав найвищий бал в спеціалізованому тесті Android Malware Detection Test, проведеного незалежною організацією PC Security Labs (PCSL) на початку 2014 року. Продукт Kaspersky Lab, що забезпечує захист мобільних пристроїв на платформі Android, відбив 99,9% загроз, тоді як середній показник конкурентів склав 86,6%.

Kaspersky Lab делает Android безопаснее

Android - сама популярна операційна система для мобільних пристроїв. За даними аналітичної компанії Gartner, ринкова частка смартфонів на базі цієї ОС в 2013 році склала 78,4%. Настільки широка поширеність платформи неминуче приваблює зловмисників: так, 98% мобільних шкідливих програм, виявлених Kaspersky Lab в 2013 році, атакували саме цю систему. При цьому багато з них створені з метою крадіжки грошей користувача: зловредів відправляють SMS на платні номери, крадуть реквізити електронних рахунків, переводять гроші зловмисникам і т.д.

Щоб визначити кращі продукти для захисту пристроїв на базі Android, PCSL протестувала 12 рішень від різних вендорів. Для перевірки їх ефективності використовувалася вибірка з понад 2,2 тисяч зразків шкідливих програм. В ході тестування Kaspersky Internet Security для Android виявив 99,909% погроз і не допустив жодного помилкового спрацьовування. Це стало кращим результатом.

Kaspersky Lab розробляє рішення для захисту не тільки Android, але і інших мобільних платформ. В жовтні 2013 року компанія випустила безкоштовний Безпечний браузер для операційної системи iOS. Програма захищає користувача від веб-сторінок з небажаним шкідливим і змістом під час перегляду сайтів з мобільних пристроїв Apple. А в лютому цього року Kaspersky Lab представила версію цієї програми для смартфонів на базі Windows Phone.

Додатково Віджет від SocialMart
|