Menu

Абоненти МТС зможуть керувати своїм номером за допомогою віджетів

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголосила про вихід нової версії програми для управління своїм номером SMART Helper MTS.

Абоненты МТС смогут управлять своим номером с помощью виджетов

В оновленому додатку з'явилися віджети, які роблять можливим швидкий доступ до найбільш популярних функцій програми з робочого столу пристрою. Також з появою нового розділу «Магазини МТС» абоненти зможуть миттєво знайти на карті найближчі магазини МТС та прокласти оптимальний маршрут. Ще один новий розділ в додатку присвячений ексклюзивних пропозицій для абонентів у рамках програм лояльності.

Всі нововведення засновані на обробці інформації від абонентів, які залишали свої побажання по роботі програми.

Мобільний додаток для управління своїм номером SMART Helper MTS вже встановили і оцінили десятки тисяч абонентів МТС, власників android-смартфонів. Згідно зі статистикою за лютий 2014 року, ТОП-5 популярних розділів програми виглядають наступним чином (% від загальної кількості звернень):

  • Інтернет - 28%;
  • Управління рахунком - 16%;
  • Тарифи - 11%;
  • Пакети послуг - 10%;
  • МТС Бонус - 7%.

Про програму SMART Helper MTS

Завдяки мобільному додатком SMART Helper MTS, абоненти можуть прямо з екрана свого телефону легко і оперативно отримувати інформацію про тарифи і сервіси оператора, стежити за станом рахунку, замовляти контент і бути в курсі останніх новин компанії МТС. «Помічник» також дозволяє самостійно підключати та відключати послуги без необхідності звернення в Центр обслуговування абонентів.

Додаток SMART Helper MTS адаптовано для терміналів під управлінням операційної системи Android OS (версія 2.1 і вище) і доступна абонентам контрактної та передплаченої форми обслуговування.

Завантажити додаток можна безкоштовно з магазину мобільних додатків Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.com.mts

Додатково Віджет від SocialMart
|