Menu

Випущено оновлення Kaspersky Security для Linux Mail Server

 «Лабораторія Касперського» випустила оновлену версію захисного рішення для поштових серверів Kaspersky Security для Linux Mail Server. Серед покращень - розширені можливості управління і загальне підвищення ефективності продукту, який вже встиг продемонструвати видатні результати в рамках незалежного тестування.

Выпущено обновление Kaspersky Security для Linux Mail Server

У новій версії Kaspersky Security для Linux Mail Server реалізована повна інтеграція з хмарної системою безпеки Kaspersky Security Network, завдяки чому рішення отримує інформацію про самих нових і маловідомих загрози в режимі реального часу. Оновлені механізми виявлення небажаної кореспонденції, зокрема додані можливості виявлення фішингових атак. Тепер такі листи, які раніше могли обійти спам-фільтр, будуть заблоковані. Додаткові налаштування параметрів фільтра дозволять адміністраторам блокувати або обмежувати проходження масових розсилок (у тому числі з корпоративних адрес) з метою знизити загальний мережевий трафік і сприяти більш ефективному використанню співробітниками свого робочого часу.

В Kaspersky Security для Linux Mail Server реалізовані нові методи аналізу вмісту листів і виявлення мережевих адрес. Дані методи дозволяють визначити, чи ведуть посилання в листах на шкідливі сайти або небезпечні файли. Це особливо критично випадках злому легітимних ресурсів і поширення шкідників їх відвідувачам - з допомогою нової технології «Лабораторії Касперського» кожна посилання в листі буде перевірена на безпеку, і при необхідності такий лист буде заблоковано.

Додатковим удосконаленням є розширення системи управління продуктом. Вперше Kaspersky Security для Linux Mail Server може бути підключений до центральної консолі Kaspersky Security Center, яка надає доступ до управління всіма захисними механізмами «Лабораторії Касперського» всередині корпоративної мережі. З підключенням Kaspersky Security для Linux Mail Server до єдиної консолі мережеві адміністратори отримують можливість централізовано контролювати безпеку кластера поштових серверів, керувати ліцензіями і отримувати повідомлення про проблеми. При цьому для користувачів, що віддають перевагу звичні способи адміністрування, збережені колишні механізми управління через веб-інтерфейс і термінал з командним рядком для більш глибокого налаштування.

Крім перерахованих поліпшень, які додані до багатого набору інструментів захисту, до складу продукту входить передова проактивний технологія ZETA Shield. З її допомогою виявляються і нейтралізуються шкідливі програми, націлені на уразливості в легітимних додатках - поширена тактика в цільових атаках. Евристичні механізми ZETA Shield сканують потоки даних, включаючи вкладення у вхідних повідомленнях, з метою виявити типові фрагменти коду, які зловмисники використовують для експлуатації вразливостей в ПО, таким чином виявляючи нові і невідомі модифікації шкідливих програм.

Додатково Віджет від SocialMart
|