Menu

МТС запустила «Ігровий портал» для своїх абонентів

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголосила про запуск нового розважального сервісу «Ігровий портал МТС», який пропонує великий каталог популярних ігор від розробників зі всього світу.

 

МТС запустила «Игровой портал» для своих абонентов

«Ігровий портал МТС» (http://play.mts.com.ua) - це портал для мобільних пристроїв з каталогом популярних ігор від провідних світових виробників. Абонентам надається можливість скористатися широким каталогом ігор і додатків за передплатою, а також здійснювати одноразову покупку ігор на сайті. На порталі є три розділи:

  • У розділі «Онлайн ігри» абоненту пропонується каталог браузерних онлайн ігор, які не потрібно завантажувати і встановлювати на смартфон. У цьому розділі користувач може активувати послугу «Онлайн ігри», натиснувши кнопку «Грати» під обраної грою. В підтвердження активації послуги користувач отримає SMS з номера 7300. У рамках послуги «Онлайн ігри» користувач може грати в онлайн ігри без обмежень.
  • Розділ «Завантаж» - це каталог платних ігор, в якому користувач може придбати гру без передплати та реєстрації. У цьому розділі користувач може придбати вподобану гру без реєстрації і підключення послуг «Онлайн ігри», «Ігровий клуб», сплативши разову плату за гру.
  • У розділі «Ігровий клуб» користувачу пропонується активувати послугу «Ігровий клуб», натиснувши кнопку «Грати» на порталі під обраної грою. В підтвердження активації послуги користувач отримає SMS з номера 7300. У рамках послуги «Ігровий клуб» користувач може завантажувати будь-які три гри в день з каталогу, не оплачуючи гри.

Як підписатися на «Ігровий портал МТС»

Активація послуг «Ігровий клуб» та «Онлайн ігри» на http://play.mts.сom.ua відбувається автоматично, після натискання на кнопку «Грати». Також послугу «Ігровий клуб» можна активувати, відправивши SMS з текстом «1» на номер 7300; послугу «Онлайн ігри» - відправивши SMS повідомлення з текстом «2» на номер 7300.

Активація і перші п'ять днів користування послугами не оплачуються. Після завершення неоплачуваної періоду вартість - 0,57 грн. в день.

Щоб відмовитися від передплати на «Ігровий клуб» та «Онлайн ігри», потрібно відправити слово СТОП або STOP на номер 7300. Плата за відправку повідомлень на номер 7300 не стягується.

Додатково Віджет від SocialMart
|