Menu

ДБЖ серії Eaton 9PX підтримують режим паралельного включення

Компанія Eaton доповнює функціональність своїх високоефективних однофазних ДБЖ серії 9PX, що поставляються на ринки Європи, Близького Сходу і Африки (EMEA), підтримкою режиму паралельного включення.

ИБП серии Eaton 9PX поддерживают режим параллельного включения

Тепер за рахунок паралельного включення двох систем 9PX, є можливість забезпечити харчування для більшої кількості обчислювального обладнання, будь то промислова або медична ІТ-інфраструктура, або ж невеликий корпоративний датацентр. Більш того, другий ДБЖ може застосовуватись і в якості резервного, також доступна функція автоматичного перемикання між режимами резервування та максимальної потужності, в залежності від рівня поточного навантаження.

Паралельний режим роботи базується на унікальній технології HotSync, створеної інженерами Eaton, завдяки якій ДБЖ не потребують додаткового комунікаційному інтерфейсі. Нова архітектура виключає єдину точку збою, яка виникає в класичних паралельних конфігураціях, побудованих на основі ідеології «ведучий-ведений», і, як наслідок, підвищує загальну надійність системи.

ИБП серии Eaton 9PX поддерживают режим параллельного включения

Для реалізації режиму паралельного включення пропонуються дві моделі блоків ModularEasy:одна - для ДБЖ потужністю 5 і 6 кВ•А, інша - для джерел потужністю 8 і 11 кВ•А. Дані модулі, виконані у вигляді підключаються блоків, пов'язують входи і виходи ДБЖ і можуть виконувати функцію байпаса. ModularEasy можна придбати окремо для оснащення ними існуючих систем або в складі комплексного рішення, що включає два ДБЖ, дві мережеві карти та всі необхідні кріплення.

З середини квітня почнуться поставки нових ДБЖ серії 9PX з вбудованою підтримкою паралельного режиму включення. Поставлені раніше пристрої лінійки також можуть використовуватися в цьому режимі після оновлення прошивки.

Додатково Віджет від SocialMart
|