Menu

Плани Huawei по випуску нових смартфонів

У мережі з'явилася інформація про плани компанії Huawei по випуску нових смартфонів, які побачать світ в 2014 році.

Планы Huawei по выпуску новых смартфонов

Повідомляється, що вже в травні буде випущений смартфон під назвою Ascend P7, який буде працювати під управлінням операційної системи Android 4.4.2 KitKat з інтерфейсом Emotion UI 2.3. Крім того, за чутками, новинка отримає 5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1080p, чотирьохядерний процесор HiSilicon Balong 910 з тактовою частотою 1,6 Ггц, 2 Гб оперативної пам'яті, 16 Гб вбудованої пам'яті з можливістю розширення за рахунок microSD. Так само, в арсеналі пристрою є дві камери роздільною здатністю 13 і 8 Мп і акумуляторна батарея ємністю 2460 маг. Пристрій зможе працювати в мобільних мережах LTE.

Наступною новинкою компанії, як повідомляється, стане смартфон Ascend D3, який випустять в червні. Він буде наділений екраном формату 1080p, восьмиядерним процесор на архітектурі ARM big.LITTLE, у складі якого чотири ядра з тактовою частотою 1,8 Ггц і чотири - з частотою 1,5 Ггц. В якості програмної платформи виступить операційна система Android 4.4 KitKat. Пристрій зможе працювати в мобільних мережах LTE. Вартість Ascend D3 складе близько 470 доларів.

Так само, повідомляється про ще одному смартфоні, який побачить світ у вересні - апарат Ascend D-серії. Як стверджується, що новинка отримає 5-дюймовий дисплей формату 2К (1440х2560 пікселів) буде побудований на базі восьмиядерного чіпа HiSilicon K3V3 з тактовою частотою до 2 Ггц (всі ядра будуть функціонувати одночасно). Інших даних про пристрої немає, однак передбачається, що його вартість складе близько 630 доларів.

Додатково
|