Menu

Додаємо корисні кнопки в меню Провідника Windows 7

У меню Провідника Windows 7 відсутні кнопки часто використовуваних команд, таких як «Копіювати», «Вставити» і «Видалити». Додати ці елементи можна за допомогою спеціальної безкоштовної утиліти Explorer Toolbar editor.

 

Добавляем полезные кнопки в меню Проводника Windows 7
Апгрейд Провідника. За допомогою спеціального пз можна додати у верхнє меню Провідника часто використовувані кнопки

Програма доступна для скачування по короткій посиланням http://b23.ru/3441її розмір становить всього 250 кбайт. Збережіть файл у будь-якому місці на робочому диску і потім розпакуйте в окремий каталог. Інсталюйте програму, запустивши файл Explorer Toolbar editor1.0.exe. Можливо, вам будуть потрібні права адміністратора і введення відповідного пароля. Потім просто дотримуйтесь інструкцій інсталятора. Знайдіть ярлик на Робочому столі «Explorer Toolbar Editor» і запустіть програму, двічі клацнувши по ньому. Система запитає права адміністратора - підтвердьте його, натиснувши «OK». Робоче вікно програми складається з двох областей: у лівій знаходиться перелік тек, де будуть відображатися додаткові кнопки меню Провідника, а в правій - вибрані клавіші. Якщо ви хочете, щоб кнопки були доступні у всіх папках, клацніть по іконці «Теки». Потім натисніть «Додати кнопки в нижній частині вікна і в діалоговому вікні виберіть необхідні команди. Для кожної з них у нижній частині головного вікна програми будуть видні коментарі, що спрощує вибір.

Пояснення. Додаткові кнопки будуть відображатися в меню, тільки якщо клацнути лівою кнопкою миші на будь-якому файлі або папці.

|