Menu

CityOne: незвичайна гра для підвищення професійних навичок

CityOne від IBM - це комп'ютерна гра, в яку можна грати в офісі, не боячись гніву начальства. Вона покликана підвищувати професійні навички співробітників і надавати допомогу в прийнятті рішень і міському плануванні.
CityOne: необычная игра для повышения профессиональных навыков
CityOne: Gaming для професіоналів

Так як більшість людей в наступні 10 років будуть жити в містах, то питання економії ресурсів, налагодження інфраструктури міста та забезпечення населення всім необхідним зараз особливо актуальні. Все це разом узяте, плюс зростання уваги до питань захисту навколишнього середовища, робить онлайн-гру CityOne від компанії IBM дуже корисним ресурсом. Адже люди, відповідальні за прийняття важливих суспільних рішень, зможуть тепер перевірити , наскільки коректна їх політика. Це можливо завдяки тому, що наслідки тієї чи іншої стратегії або прийнятого рішення можна побачити в цій грі, змоделювавши відповідну ситуацію.

Всього у розпорядженні користувача більше 100 сценаріїв. При цьому мова йде не про сценарії-катастрофи, а про простий буденного життя мільйонного міста: логістика, транспорт, скорочення емісій, питання охорони здоров'я, проблеми індустріального розвитку, банківська система, водопостачання і т.д. - всі ці ситуації змодельовані в CityOne. На думку IBM, грати в гру буде корисно офісним командам, а результати обговорювати на бізнес-зустрічах.

Ось така незвичайна альтернатива стандартним офісним ігор.

Офіційна сторінка ігри CityOne

|