Menu

Autodesk оголосила про випуск 2015 версій своїх програмних комплексів

Компанія Autodesk оголосила про випуск 2015 версій програмних комплексів, що пропонують користувачам можливість одним кліком організовувати спільну роботу, робити симуляції, аналізувати дані і виконувати безліч інших завдань.

Autodesk объявила о выпуске 2015 версий своих программных комплексов

Кожен з програмних комплексів включає AutoCAD 2015, найсучаснішу версію AutoCAD. Його новий інтерфейс і розширена палітра інструментів дають можливість користувачам випробувати новий стандарт проектування і випуску документації.

Новий функціонал, доданий до 2015 сімейство програмних комплексів:

- Autodesk AutoCAD Design Suite пропонує оновлений графічний інтерфейс, розширену підтримку хмар точок для кращого переносу інформації про об'єкти реального світу на креслення AutoCAD, інструменти для більш легкої роботи з онлайн картами та іншої геолокаційні інформацією.

- Autodesk Building Design Suite володіє кращою інтеграцією з хмарними сервісами BIM 360. Поліпшені можливості по роботі з даними лазерного сканування. Крім того, цей реліз містить багато покращень, про які просили користувачі: це і можливість представлення моделі у вигляді нарисів «sketchy lines», можливість включати зображення в рядки специфікації, управління видимістю прихованих ліній, покращені інструменти внесення та редагування зауважень і багато іншого.

- Autodesk Design Factory Suite - найпростіший переклад 2D-креслень AutoCAD в тривимірний план виробничого приміщення без порушення звичних методів проектування. Підтримка технології лазерного сканування для побудови актуального «оточення». Розширені можливості відображення даних цехового обладнання. Підтримка мобільними додатками.

- Autodesk Infrastructure Design Suite включає глибокі поліпшення AutoCAD Civil 3D, у тому числі оновлений користувальницький інтерфейс, збільшення гнучкості моделювання динамічних 3D-моделей лінійних споруд (коридорів), більш ефективні інструменти для роботи з профілями, покращені інструменти для оформлення креслень і більш досконалі інструменти для створення власних елементів конструкцій.

- Autodesk Plant Design Suite представляє нові можливості AutoCAD Plant 3D, такі як визначення центру ваги, відомість матеріалів, використання труб фіксованої довжини, схеми трубопроводів та Квпіа, покращена ізометрія.

- Autodesk Product Design Suite пропонує видатні можливості моделювання, оновлений інтерфейс і поліпшені робочі процеси.

Оновлені програмні комплекси будуть доступні з 28 березня 2014 року. Російські версії продуктів з'являться у квітні 2015 року.

Підписка Autodesk надає клієнтам ще більш гнучкі та зручні способи одержання необхідного інструментарію в будь-який момент, допомагає своєчасно отримувати оновлення, додаткові послуги і технічну підтримку, що дозволяє отримати максимальну вигоду від фінансових вкладень в продукти Autodesk.

Додатково Віджет від SocialMart
|