Menu

Samsung представляє музичний сервіс MilkMusic

Компанія Samsung Electronics представила новий безкоштовний музичний сервіс MilkMusic, що транслює музику різних стилів без реклами. З ним кожен користувач смартфонів серії GALAXYсможет насолоджуватися своїми улюбленими треками і відкривати для себе нові. Повністю настроюваний і простий інтерфейс MilkMusic і більше 200 різножанрових музичних станцій подарують меломанам безліч приємних вражень від прослуховування.

Samsung представляет музыкальный сервис MilkMusic

Радиосервис MilkMusic (працює з медіатекою сервісу Slacker) доступний для завантаження з google play користувачам пристроїв Galaxy S4, Galaxy S III, GalaxyNote 3, GalaxyNote II і Galaxy S5. Незабаром багато унікальні треки музичних зірок та артистів-початківців стануть доступні ексклюзивно користувачам сервісу.

Зручний дизайн інтерфейсу дозволяє інтуїтивно взаємодіяти з MilkMusic, не відчуваючи труднощів при виборі жанрових радіостанцій і музичних треків. Користувачеві не потрібно спеціально входити в систему, перегортати списки виконавців та їх композицій для вибору треків - прослуховування музики починається негайно. Ключовим елементом інтерфейсу є великий обертовий диск, з допомогою якого можна швидко вибрати одну з жанрових музичних станцій з безліччю композицій.

Samsung представляет музыкальный сервис MilkMusic

На даний момент каталог музичних композицій налічує 13 млн на 200 жанрових станціях і постійно поповнюється новими надходженнями. Таким чином, сервіс здатний програвати треки з мінімальною кількістю повторів, відкриваючи користувачам музичний світ у всьому його різноманітті. При використанні функції Spotlight програються найпопулярніші або найбільш часто прослушиваемыекомпозиции інших користувачів. Опція MyStations дозволяє створити власні музичні станції, доступні за допомогою обертового диска інтерфейсу, на яких будуть програватися тільки улюблені пісні та альбоми користувача. Також MilkMusic дозволяє пропускати шість композицій протягом години на одній станції.

Кожен користувач сервісу MilkMusic зможе вибирати треки, керуючись виключно власними смаками - система надає всі можливості для цього. Безліч налаштувань сервісу дозволяють оптимізувати вибір музики, зробивши його швидким иудобным. Обертовий диск інтерфейсу може бути налаштований для показу тільки тих жанрових станцій, музика яких найбільш відповідає смаку слухача. Широкі можливості індивідуального вибору доступні завдяки опцииFine-TuneStation, з допомогою якої меломани зможуть визначити станцію за критеріями популярності, новизни і улюблених композицій для оптимізації пошуку та гарантії приємних вражень від прослуховування тільки улюбленої музики.

Додатково Віджет від SocialMart
Samsung представляет музыкальный сервис MilkMusic
Середня цена5800грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung UE40ES6300
  • Хороша якість зображення
  • Прекрасна ергономіка
  • Слабкий рівень звуку
  • Невеликі перешкоди в 3D
  • Високе енергоспоживання
|