Menu

Карта КартБланш тепер з інформацією про пробки

Компанія " Карт Бланш Україна " повідомляє про запуск сервісу КартБланш.Заторы - служби надання дорожньої інформації в режимі реального часу.

Карта КартБланш теперь с информацией о пробках

КартБланш.Заторы вже доступні користувачам програми Mireo don't PANIC з картою України для смартфонів і планшетів Android. Тепер користуватися навігацією Mireo don't PANIC стане ще зручніше - адже маршрути по Києву і навколо нього будуть автоматично прокладатися з урахуванням поточної дорожньої ситуації. Програма сама розрахує маршрут в об'їзд ранкових і вечірніх пробок, ДТП, послідовностей світлофорів - звичайно, там, де це можливо. Служба КартБланш.Заторы також дозволяє враховувати тимчасові або періодичні зміни в організації дорожнього руху, наприклад, перекриті дороги, тимчасове односторонній рух, «замальовані» розриви осьової лінії та інше.

Так як дорожня інформація оновлюється в режимі реального часу, для використання служби КартБланш.Заторы знадобиться мобільний Інтернет. При цьому саму навігаційну програму Mireo don't PANIC (без дорожньої інформації) як і раніше можна використовувати автономно, без підключення до Інтернету.

На даний момент служба КартБланш.Заторы надається безкоштовно в тестовому режимі. Детальна інструкція по підключенню служби до програми Mireo don't PANIC, доступна на офіційному сайті КартБланш: http://www.gpsmap.com.ua/

Додатково Віджет від SocialMart
|