Menu

Новий ABBYY PDF Transformer+ доступний в Україні

Компанія ABBYY оголосила про вихід і старт продажів ABBYY PDF Transformer+ - універсальної програми для повсякденної роботи з будь-якими типами PDF-документів. Нова програма пропонує користувачам зручні інструменти для перегляду і редагування PDF-файлів, можливість легко обговорювати і узгоджувати зміни за допомогою інструментів коментування та виділення тексту, об'єднувати документи різних форматів в PDF і створювати нові PDF-документів, видаляти конфіденційну інформацію і встановлювати захист від несанкціонованого доступу і змін, а також поліпшене перетворення PDF-документів в редаговані формати. Унікальною є можливість проводити за допомогою PDF Transformer+ пошук по всьому тексту в будь-яких, навіть відсканованих PDF-документах.

Новый ABBYY PDF Transformer+ доступен в Украине

Зручний доступ до всіх інструментів

ABBYY PDF Transformer+ володіє простим і зрозумілим меню, яке дозволяє навіть самим недосвідченим користувачам швидко знайти усі основні інструменти для роботи з документом. Завдяки інтегрованої Adobe PDF Library програма гарантовано відкриє будь-які типи PDF-файлу.

Можливості редагування

Редагувати документи можна без перетворення в редагований формат. Прямо в PDF-файлі можна виправити помилки і помилки, додати, видалити або скопіювати текстовий фрагмент або зображення, змінити стиль, тип і розмір шрифту. Причому можливість локального редагування доступна навіть для відсканованих PDF, що містять тільки зображення. При необхідності можна додати, видалити, замінити або поміняти місцями сторінки, а також створити чисті сторінки для додаткової інформації.

Зручні інструменти для обговорення і узгодження

При обговоренні кожен користувач може додавати іменні коментарі до тексту, переглядати і відповідати на коментарі інших користувачів, легко знаходити потрібну інформацію, сортуючи коментарі з автором, датою або статусу обговорення. Узгодження документів полегшують інструменти додавання штампів і можливість встановлювати статуси коментарям.

Новый ABBYY PDF Transformer+ доступен в Украине

Створення та об'єднання документів

Програма дозволяє створювати PDF-файли з документів в інших форматах окремо або пакетом, а також об'єднувати декілька файлів різних форматів (PDF, документи Microsoft Word або Excel, презентації PowerPoint та ін) в один PDF-документ.

Захист PDF-документів

В ABBYY PDF Transformer+ документи можна захищати паролями, обмежуючи можливості їх відкриття, копіювання, редагування або друку. Конфіденційна інформація може бути надійно видалена з PDF-документа не тільки в ручному режимі, але і відразу у всьому документі за допомогою інструменту пошуку і видалення. Також з'явилася можливість додавати цифровий підпис для підтвердження достовірності документа і перевіряти цифрові підписи інших користувачів.

Випробувальна версія і режим програми для перегляду

Безкоштовна повнофункціональна випробувальна версія програми працює протягом 30 днів і дозволяє конвертувати в інші формати до 100 сторінок. Після завершення випробувального періоду з програмою можна продовжувати роботу в режимі програми для перегляду PDF-документів, причому унікальна можливість пошуку і копіювання тексту відсканованих PDF зберігається.

Новый ABBYY PDF Transformer+ доступен в Украине

Доступність і ціни

ABBYY PDF Transformer+ можна придбати у вигляді коробкової версії і версії для скачування. Рекомендована вартість в обох варіантах - 749 грн. Корпоративним користувачам пропонуються схеми ліцензування і система знижок в залежності від кількості робочих місць або термінальних підключень. На оновлення з попередніх версій надається знижка 40%. Отримати детальну інформацію про програму, дізнатися про всі її можливості і системних вимогах, а також завантажити пробну версію можна на сайті компанії.

Додатково Віджет від SocialMart
|