Menu

Сервіс Opera Sponsored Web Pass для безкоштовного доступу в інтернет

Opera Software оголошує про запуск сервісу Sponsored Web Pass, який дозволяє операторам мобільного зв'язку в партнерстві з рекламодавцями спонсорувати доступ в мобільний інтернет, пропонуючи абонентам безкоштовні пакети інтернет-трафіку.

Сервис Opera Sponsored Web Pass для бесплатного доступа в интернет

Sponsored Web Pass надає абонентам можливість скористатися безкоштовним мобільним інтернетом на певний часовий проміжок або ж для доступу до окремих веб-ресурсів. Наприклад, користувач зможе отримати спонсорований рекламодавцем інтернет-доступ на один день або ж вибрати одну годину доступу до Twitter. Все, що потрібно зробити абоненту - це подивитися короктую рекламу перед переходом до запитуваної інтернет-сторінці.

Сервис Opera Sponsored Web Pass для бесплатного доступа в интернет

Після закінчення терміну дії Sponsored Web Pass абонентам пропонується придбати стандартний Web Pass або ж знову скористатися безкоштовним доступом в інтернет за допомогою Sponsored Web Pass.

Сервис Opera Sponsored Web Pass для бесплатного доступа в интернет

«Sponsored Web Pass надає операторам унікальний канал партнерства з рекламодавцями і контент-провайдерами і допомагає обом сторонам ефективно брати участь у монетизації мобільного трафіку. Це прекрасна можливість для операторів стимулювати своїх абонентів користуватися мобільним інтернетом, пропонуючи пакети інтернет-трафіку на привабливих умовах», - зазначив Нуно Ситима, старший віце-президент з розвитку бізнесу Opera Software.

Додатково
|