Menu

Вийшла нова версія програми ABBYY FineReader

Компанія ABBYY оголосила про вихід ABBYY FineReader 12 - нової версії програми оптичного розпізнавання тексту та перетворення документів. У версії 12 можна миттєво витягувати фрагменти тексту або таблиці з обраної сторінки документа будь-якого розміру, не чекаючи закінчення його розпізнавання. Крім того, FineReader 12 краще розпізнає ділові документи, працює швидше і включає інструменти, завдяки яким якість зображення цифрових копій стає навіть вище, ніж паперових оригіналів.

Вышла новая версия программы ABBYY FineReader

FineReader 12 пропонує ряд значних удосконалень, серед яких:

  • Зручна робота з багатосторінковими документами і фрагментами тексту

З'явилася можливість миттєвої роботи з текстом, в той час як розпізнавання виконується у фоновому режимі. Користувач може переглядати сторінки, копіювати потрібні уривки, а також змінювати порядок сторінок, редагувати блоки або користуватися меню програми, не чекаючи, поки FineReader обробить весь документ.

  • Нові інструменти для поліпшення якості зображень

Оновлений редактор зображень дозволяє значно поліпшити якість зображення документа, а значить, і результат розпізнавання. Нова версія програми вміє автоматично обрізати зображення по краях сторінок, усувати жовтий або сірий фон, характерний для старих документів або фотографій, зроблених смартфоном, і видаляти штампи та позначки ручкою, які часто зустрічаються при роботі з діловою документацією. Технологія ABBYY PreciseScan згладжує нерівні краї символів, що візуально покращує зображення, що зберігається у форматі PDF для цілей архівування.

  • Поліпшення точності і швидкості

У FineReader 12 покращено розпізнавання таблиць на 40%, діаграм і графіків - на 33%, що стало можливо завдяки змінам у технології ADRT (Adaptive Document Recognition Technology). Крім того, в режимі розпізнавання з пріоритетом швидкості документи будуть оброблятися на 40-50% швидше, ніж в режимі з пріоритетом якості, використовується за умовчанням.

  • Покращена взаємодія з хмарними сервісами

Тепер, при відкритті або збереження документа, користувач має доступ до хмарних сервісів, підключеним у вигляді папок на комп'ютері, таким як Dropbox, Google Диск, Microsoft SkyDrive і іншим, а також до Microsoft SharePoint.

  • Більш зручна перевірка та редагування результатів розпізнавання

З'явилася можливість прямо при перевірці змінити форматування перевіряється слова або фрази - вказати тип шрифту, його розмір та накреслення, вставити спеціальні символи з таблиці Unicode.

  • Якісне розпізнавання на 190 мовами

Новий ABBYY FineReader розпізнає документи на 190 мовами, причому для 48 з них, включаючи український, передбачена словникова підтримка. В останній версії додано розпізнавання російського тексту з наголосами, а також поліпшена точність для азіатських мов: китайської, японської та корейської, а також івриту та арабської.

  • Оптимізація для пристроїв під управлінням Windows 8

ABBYY FineReader 12 є сертифікованим програмним забезпеченням для операційної системи Windows 8 / 8 .1. Новий дизайн програми органічно вписується в інтерфейс OC, а доступ до найпоширенішим користувальницьким сценаріями можна отримати прямо зі стартового екрану і запустити в один клік. FineReader 12 також підтримує базові жести для сенсорних екранів, такі як прокрутка і масштабування.

ABBYY FineReader 12 поставляється в двох редакціях - Professional Corporate. ABBYY FineReader 12 Professional, призначений для індивідуальних користувачів і невеликих компаній, можна придбати у вигляді коробкової версії і версії для скачування. Рекомендована вартість продукту 969 грн. Для корпоративних користувачів, передбачені пакети ліцензій ABBYY FineReader 12 Corporate, продажі яких почнуться через кілька тижнів.

Під час оновлення з попередніх версій програми надається знижка 40%.

ABBYY FineReader 12 можна придбати в інтернет-магазині ABBYY.

Додатково
|