Menu

ADATA випустила нове програмне забезпечення SSD Toolbox

Компанія ADATA Technology оголосила про випуск програмного забезпечення для моніторингу стану та підтримання продуктивності твердотільних накопичувачів. Нове програмне забезпечення - ADATA SSD Toolbox дозволить користувачам швидко і зручно налаштувати, оптимізувати і контролювати загальний стан твердотільних накопичувачів.

ADATA выпустила новое программное обеспечение SSD Toolbox

ADATA SSD Toolbox дозволяє контролювати стан накопичувача і залишковий термін служби за допомогою S.M.A.R.T.. Програма також дає користувачам можливість відстежувати поточну температуру, ємність, і загальне використовуваний простір. У список утиліт входить функція безпечного знищення даних (Secure erase). Команда видаляє всі дані з диска і відновлює заводські налаштування, оновлює програмне забезпечення і SSD Toolbox. Функції оптимізації ОС і SSD дозволяють досягати максимальної продуктивності. У список підтримуваних операційних систем входять Windows 7 (32 & 64-біт), Windows 8 (32 & 64-біт), Windows 8.1 (32 & 64-біт).

ADATA выпустила новое программное обеспечение SSD Toolbox

SSD Toolbox пропонує два варіанти сканування: швидке сканування для перевірки загальної функціональності, і повне сканування, яке займає більше часу, і призначене для розширеної перевірки на вибраному диску. В залежності від часу і ресурсів користувачі можуть обирати зручний для них варіант сканування.

Широкий спектр функціональних можливостей: інформаційних, управлінських, діагностичних, вбудованих в програмне забезпечення, що дозволяє зберігати продуктивність протягом довгих років.

Покупці твердотільних накопичувачів компанії ADATA можуть безкоштовно завантажити SSD Toolbox тут.

Додатково
|