Menu

Кількість користувачів Opera Mobile Store перевищила 100 млн. чоловік

Opera Mobile Store, п'ятий за величиною магазин мобільних додатків в світі, оголосив про те, що за підсумками четвертого кварталу 2013 року загальна кількість відвідувачів сервісу перевищила 105 мільйона користувачів. Кількість користувачів Opera Mobile Store зросла за минулий рік на 172%, а кількість скачувань за той же період - на 250%.

Количество пользователей Opera Mobile Store превысило 100 милн. человек

В даний час Opera Mobile Store пропонує більш ніж 200 тисяч мобільних додатків та ігор для більшості мобільних платформ, включаючи Android, Java, BlackBerry, Symbian і iOS.

У 2013 році відбувся цілий ряд значущих подій, пов'язаних з розвитком Opera Mobile Store:

· Opera Mobile Store уклала кілька угод про партнерство з операторами мобільного зв'язку в СНД. Зокрема, МТС Білорусь і МТС-Україна спільно з Opera запустили кобрендингові магазини додатків для більш ніж 28 мільйонів абонентів.

· Opera Mobile Store підписала партнерство з Яндексом, завдяки якому програми Opera Mobile Store стали доступні для скачування в магазині додатків Яндекса і навпаки.

· У 2013 році кількість завантажень Android-додатків зросла на 16,8% порівняно з попереднім роком і майже зрівнялася з кількістю скачувань додатків для Java. На сьогоднішній день, на Android доводиться 42,7% всіх завантажень.

· Україна посіла одинадцяте місце у світі за кількістю користувачів Opera Mobile Store.

· Співвідношення кількості відвідувань до кількості скачувань зросла на 20%, внаслідок того, що користувачі стали проводити більше часу в Opera Mobile Store, завантажуючи більше контенту.

Користувачі можуть відвідати Opera Mobile Store зі своїх телефонів через браузер Opera Mini, Mobile Classic або Opera для Android, а також за посиланням apps.opera.com.

Додатково
|