Menu

Chrome контролює трафік на Android і iOS

Компанія Google випустила оновлення мобільного браузера Chrome для Android і iOS. Головною зміною стала функція стиснення даних на віддалених серверах і оптимізації з'єднання, яка допоможе користувачам контролювати свій трафік. Ця можливість вже була присутня в бета-версіях браузера, а тепер з'явилася і в стабільному релізі.

Chrome контролирует трафик на Android и iOS

Як обіцяють розробники, включивши цю функцію в Chrome для Android або iOS, користувач зможе зменшити витрату трафіку аж до 50%. Крім того, смартфон буде захищений від шкідливих програм, так як функція підтримує технологію безпечного перегляду. Щоб включити оптимізацію необхідно перейти до налаштувань браузера, натиснути «Контроль трафіку», вибрати «Скорочення трафіку» і включити функцію. У цьому розділі можна дізнатися, скільки трафіку ви зекономили протягом місяця.

Ще одним нововведенням стала можливість переведення цілих веб-сторінок одним натисненням кнопки прямо в Chrome для iOS. Функція працює аналогічно автоматичного перекладу в Chrome для Android-пристроїв. А у версії для Android з'явилася функція створення ярликів веб-сайтів. Для створення ярлика потрібно запустити новий Chrome для Android, перейти на потрібну сторінку і натиснути «Додати на головний екран».

Скачати нові версії Chrome 32 для Android і iOS можна в Google Play або App Store. Вони стануть доступні протягом найближчих декількох днів.

Додатково
|