Menu

ПриватБанк випустив Приват24 для iPad

ПриватБанк випустив iPad-версію мобільного банку Приват24. Як повідомили в банку, тепер в iTunes App Store при завантаженні Приват24 можна вибрати версію додатки під iPhone, так і планшети iPad. Планшетна версія електронного банку має принципово новий інтерфейс і дозволяє максимально зручно використовувати в роботі можливості iPad.

ПриватБанк выпустил Приват24 для iPad

На сьогоднішній день мобільними платіжними додатками Приват24 користуються понад 1,5 мільйонів власників Apple і Android, щодня реєструється близько 2 000 нових користувачів. Загальна кількість клієнтів системи Приват24, за даними на 1 січня 2014 року, становить 4,6 млн осіб. За добу користувачі Приват24 здійснюють понад 700 тис. транзакцій.

ПриватБанк выпустил Приват24 для iPad

Безкоштовний додаток Приват24 дозволяє використовувати смартфон або планшет в якості платіжного пристрою. Для безконтактної оплати або отримання готівки у банкоматі достатньо сфотографувати камерою QR-код. Також за допомогою Приват24 можна переглядати виписки за рахунками, здійснювати будь-які платежі і налаштовувати регулярні платежі, поповнювати мобільні телефони, управляти кредитами і депозитами, купувати квитки на автобус, поїзд, літак тощо

Додатково
|