Menu

На Windows Phone прийшов Instagram та інші корисні утиліти

Операційна система Microsoft і далі отримує додаткові функції і надає своїм користувачам нові можливості. Наприклад, їм стало набагато простіше публікувати свої фотографії в соціальних мережах прямо із смартфона завдяки програмі Instagram. З Windows Phone споживачі також не зможуть заблукати: утиліта Waze для цієї ОС підкаже напрям.

На Windows Phone пришел Instagram и другие полезные утилиты

Фотоможливості Windows Phone розширилися разом з появою Instagram в онлайн-маркеті утиліт для цієї ОС. Це одна із самих бажаних програм для смартфонів, завдяки якій споживачі зможуть завантажувати свої фотографії в соціальні мережі. Перед цим вони зможуть поліпшити знімок і провести базову обробку.

Після установки Instagram споживачі при вході в камеру зможуть змінити налаштування телефону. На самому початку буде відкриватися альбом зроблених фотографій, а не інтерфейс камери, як це зроблено за замовчуванням. У меню фотоальбому можна вибрати опцію нового знімка або застосувати фільтри для поліпшення вже існуючого. Останній потім можна буде завантажити в соціальну мережу.

Власникам смартфонів на Windows Phone стало простіше обмінюватися не тільки фото, але і відео. Адже в магазині додатків для цієї ОС з'явилася утиліта Vine. З нею споживачі можуть записувати та обмінюватись 6-секундними відеороликами-візитками. Подібна відеозапис чимось схожа на анімацію у форматі GIF.

Разом з Instagram і Vine в онлайн-маркеті Windows Phone Store з'явився також соціальний навігатор Waze. Він використовує GPS для відстеження маршруту і виведення підказок про необхідність повороту. Інформацію про ситуацію на дорогах Waze отримує напрямки користувачів.

Instagram, Waze і Vine - це лише невелика частина всіх нових утиліт в магазині Windows Phone Store. Адже в ньому щодня з'являється понад 500 нових розробок.

Додатково
|