Menu

Нові міста України на Картах Google "Громадський транспорт "

З сьогоднішнього дня функція «Громадський транспорт» на Картах Google доступний ще 12 міст України. Тепер користувачі можуть планувати свою подорож громадським транспортом у 35 містах нашої країни!

Новые города Украины на Google Картах "Общественный транспорт "

Ми додали інформацію про маршрути громадського транспорту для таких міст: Кривий Ріг, Маріуполь, Миколаїв, Хмельницький, Луганськ, Івано-Франківськ, Чернівці, Кіровоград, Суми, Херсон, Тернопіль та Ужгород.

Завдяки функції «Громадський транспорт» користувач може вибрати найбільш зручний для себе вид транспорту (метро, автобус, тролейбус чи маршрутка), прокласти необхідний маршрут від пункту А до пункту В, знайти зупинки транспорту та отримати інформацію про приблизний час, що він витратить на дорогу.

Для того щоб спланувати свою подорож, зайдіть в Карти Google, виберіть потрібний місто, натисніть «Прокласти маршрут», виберіть іконку громадського транспорту і введіть напрямки вашої подорожі. Ми прорахуємо найшвидший шлях з пункту А в пункт Б і запропонуємо кращі варіанти пересування. Плануючи маршрут, користувач може самостійно вибрати зі списку найзручніший для нього вид транспорту, а також налаштувати критерії вибору маршруту - кращий, мінімум пересадок або менше йти пішки.

Інформація про маршрути доступна для всіх браузерів, включаючи мобільні, а також на Картах Google для Android і iOS.

Додатково
|